Бездомна котка, осиновена от ученици в начално училище в Западна

...
Бездомна котка, осиновена от ученици в начално училище в Западна
Коментари Харесай

Бездомна котка стана любим училищен талисман в Турция

Бездомна котка, осиновена от възпитаници в начално учебно заведение в Западна Турция, бързо се трансформира в обичан амулет на учебното заведение, оповестява " А Нюз ".

Учениците от началното учебно заведение " Караоглу " в град Шехзаделер в западната провинция Маниса на драго сърце се грижат за котето, което са нарекли Уйкуку или Спящ.

Учениците се грижат за него и го хранят, а то обича да прекарва деня си на слънце и да играе с тях по време на междучасията.

По време на час котката се храни, играе, сяда на топлия нагревател и даже си намира място за спане върху чиновете на учениците.

В диалог с Анадолската организация един от учителите споделя, че косматият другар кара учениците да вървят с голямо предпочитание на учебно заведение . Спящият е бил позволен в учебното заведение, когато времето е станало студено и в този момент е обичан знак и амулет на учебното заведение.

„ Развиването на обич към животните е част от образованието на учениците “, изяснява различен преподавател. " Имахме 160 възпитаници в учебното заведение, само че в този момент със Спящия имаме 161 ", сподели той.

Вели Савран, на 10 години, се съгласява, че Спящият без проблеми оправдава името си.

" Понякога той даже слуша уроците на учителя дружно с нас ", майтапи се той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР