Без значение в кой сезон от годината се намираме, на

...
Без значение в кой сезон от годината се намираме, на
Коментари Харесай

Най-вкусните и полезни продукти, които да включите в менюто си през март

Без значение в кой сезон от годината се намираме, на пазара към този момент могат да бъдат открити всевъзможни храни. Така да вземем за пример несъмнено сте забелязали, че даже през зимата можете да си купите ягоди, пъпеши и дини, присъщи най-много за летния сезон.

Макар да се отличават с ярки цветове и прелъстителен тип, не всеки път усетът им е толкоз удивителен. А и надали съдържат всички потребни витамини и минерали като сезонните храни. Съвсем друго си е, когато съответните артикули са отгледани в най-подходящия за тях интервал.

И макар че към момента сме надалеч от лятото, има достатъчно пролетни храни, които сега могат да изиграят основна роля на трапезата ви.

Разгледайте галерията и си припомнете кои са присъщите за месец март храни. Да, сега няма по какъв начин да ги откъснете от градината си, само че можете да ги намерите в извънредно свежо положение и кондензиран усет на пазара.

Така че вижте си кои са пролетните храни и заменете зимното цвекло, ряпа, кисело зеле и туршия с тях. Време е за по-лека и свежа диета, тъй като скоро лятото още веднъж ще е тук и би трябвало да сме в добра форма.
 Най-вкусните и потребни мартенски храни  Най-вкусните и потребни мартенски храни  Най-вкусните и потребни мартенски храни  Най-вкусните и потребни мартенски храни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР