Без значение от месеца, в който сте родени, тези дати

...
Без значение от месеца, в който сте родени, тези дати
Коментари Харесай

Ако си роден на една от тези дати, съдбата е приготвило нещо специално за теб

Без значение от месеца, в който сте родени, тези дати са орисани от ориста и ви чака нещо особено.
Хората, родени на 11-то число от месеца, имат способността да изпълнят фантазиите си и да реализират всичко, което си слагат за цел. Понякога това им коства прекомерно скъпо. Те са доста прочувствени и мъчно одобряват неуспеха, заради което са способни да задълбочат казуса, до момента в който стигнат до решението му. Прекалената им самонадеяност им пречи да оценят действително обстановката и методите, по които могат да се оправят с нея. Не обича да търсят помощ и са способни да преминат през девет планини в десета, само че да преодолеят компликациите сами.
 Как да сбъднем желанията си при огледални дати Как да сбъднем желанията си при огледални дати
Силата на мисълта и позитивното мислене е голяма. Всеки, който е опитал да ориентира живота си в вярната за него посока посредством визуал...
За вас няма невъзможни неща, само че от време на време малко помощ няма да ви е непотребна!
Родените на 17-то число постоянно търсят лесния метод за триумф. Те даже са склонни да излъгват и да постъпят непочтено в дадени обстановки, в случай че това ще им донесе персонална полза. Обичат да вършат нещата по личен метод и мъчно одобряват препоръки. Неслучайно нумерологията твърди, че родените сред 15-то и 17-то число са способни да трансформират света. Способни са да взимат елементарно сложни решения, само че не и безразсъдни. За задачата са нужни кураж и проницателност. Родените на тази дата са склонни към висша форма на подигравка, която от време на време излиза от границите на вежливото.
Старайте се да се въздържате от сходни мнения, с цел да не притегляте отрицателна сила към себе си. Пътят към триумфа ви е начертан от ориста, само че не го правете по-труден, в сравнение с е.
Родените на 21-во число са хора, за които материалните триумфи са на последно място. Те са духовни и за тях най-важното са връзките. На първо място е доверието, на което се крепи другарството. Въпреки това елементарно простят, тъй като знаят, че животът е прекомерно къс, че да се сърдиш от самото начало. Винаги ще се отзоват на помощ и като същински посланици на положителния дух, ще ви дадат скъп съвет или просто ще създадат нещо, с цел да ви накарат да се усмихнете и да се почувствате по-добре.
   Това са най-подходящите дати за взимане на съдбовни решения Това са най-подходящите дати за взимане на съдбовни решения
Понякога въздействието на външни фактори и външна интервенция може да унищожи нашите проекти. Друг път това се случва поради обстоятелството, че не ст...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР