Без значение как ги наричаме – гърди, бюст, балкон, ненки

...
Без значение как ги наричаме – гърди, бюст, балкон, ненки
Коментари Харесай

Защо мъжете обичат женските гърди? Ето 8 причини за това

Без значение по какъв начин ги назоваваме – гърди, бюст, балкон, ненки или цици, когато са огромни се набиват на око и то не на кое да е, а изключително на мъжкото. Мъжете ги обожават, а дамите се стремят да ги създадат по-големи или най-малко да наподобяват по този начин. Защо обаче мъжете по този начин се захласват тъкмо по тази част от женското тяло? Някои от аргументите за това може да ви изненадат:

Успокояване
В този леден и изпълнен с компликации свят гърдите са меки и уютни. Очевидната връзка с кърменето и неговото продължение – детството, гърдите припомнят за спокойните дни, когато майките са бдели над нас и са ни закриляли от всичко.

Плодовитост
A-чашка или двойно D в действителност няма чак такова значение, тъй като гърдите значат женственост. Те подсказват за същността на женската природа – да основава и да подхранва живота. Освен това са и белег, че дамата може да сътвори потомство.

Естествен асортимент
Според теорията на Чарлз Дарвин хората подсъзнателно избират сътрудник, който е здрав и може да се развъжда. Мъжете са изключително мощно привлечени от огромни гърди, тъй като те са знак за физическо здраве и сполучливо продължение на рода. Въпреки че репродукцията към този момент не е най-важното нещо, инстинктът остава мощен.

Възбуда
Гърдите са една от най-силните ерогенни зони при дамите и всеки добър ухажор знае това.

Визуална стимулация
Жените може да се възбудят, четейки секс разказ, само че мъжете обичат да гледат. В това няма нищо толкоз чудно – когато са повдигнати и са безсрамно разкрити, незабавно сграбчват мъжкото внимание.

Обществена среда
Рекламата е на всички места, а женските гърди могат да продадат съвсем всичко. Има ги на всички места – в списанията, билбордовете и даже рекламите по рейсовете.

Забраненият плод
Голите женски гърди дълго време са били табу. Винаги желаеме това, което не можем да имаме, за това и гърдите са нещо като неразрешения плод за мъжете.

Разсейват мъглата
Случвало ли ви се е, до момента в който говорите на мъж той да ви гледа в деколтето, а не в лицето? И изключително в случай че говорите нещо значимо. Това е мъжкият метод да се дистанцират от проблемите с нещо надалеч по-приятно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР