Без традиционните в последните години тапи по време на голямото

...
Без традиционните в последните години тапи по време на голямото
Коментари Харесай

Шишков амбициран да пусне до Коледа всички ленти на АМ Хемус

Без обичайните в последните години тапи по време на " огромното пътешестване " преди Коледа по автомагистрала " Хемус ". Това разгласи в коридорите на Народното събрание районният министър Иван Шишков.

" В момента доста интензивно се приключват тунелите на " Витиня ". Лично се надявам, имам и уверението (на строителя), че до 20-ти декември да бъде пуснато цялото придвижване. Имам всеки ден информация, сега поставя асфалт, поставят се деформационни фуги ", сподели той.

" Това е уверението ми от " Автомагистрали ", всеки ден ми пращат фотоси, може и да Ви ги покажа, в случай че желаете. Има да се поставят мантинели сега, има да се дооформят две или три от деформационните фуги и асфалтът, който ми бе показано, че е изпълнен в огромната си част. Разбира се, времето е такова, че може два дни да се работи, два не, само че все пак виждам, че ще има още един прозорец. Надявам се в този прозорец да завършат и в действителност в този си сектор автомагистрала " Хемус " да стане коледно знамение ", конкретизира на въпрос на News.bg шефът на районното ведомство.
Освен това - работило се интензивно и по промяна на мантинели и пътна маркировка по други аутобани - " Тракия " и " Струма ". По проблема точно със " Струма " пък Шишков е безапелационен - в случай че служебният кабинет остане още време на власт, ще се " направи всичко допустимо ", с цел да не изгуби страната ни еврофинансирането за строителството на пътя.

Шишков разяснява с схващане и митинга на чиновници на АПИ поради ниски заплати. Той призна - възнагражденията в пътната организация били " извънредно ниски ".

" В момента се работи в тази тенденция (за повишение на заплатите). Говоря с министъра на финансите и уповавам се напълно скоро да бъде решен този проблем ", увери министърът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР