Без страх от коронавируса работят шеф Петров и 100 Кила.

...
Без страх от коронавируса работят шеф Петров и 100 Кила.
Коментари Харесай

Шеф Петров и 100 Кила: Коронавируса е конспирация - slava.bg

Без боязън от ковид работят началник Петров и 100 Кила. И двамата са уверени, че се основава изкуствено суматоха измежду популацията и всичко е единствено за основаване на безпорядък и облага, научи HotArena.

В последните дни настъпи същинска нервност поради ковид. Редица хора мислят, че са смъртно заболели и тичат незабавно към болничното заведение.

Според началник Петров всичко това е за манипулиране на популацията и се цели да настане блъсканица. Също по този начин, някогашният брат счита, че фирмите внезапно ще забогатеят на гърба на тези, които се опасяват.

„ Ясно е, че корона вирусът е интрига, само че всеки е безпомощен. Сега, когато късата съчка изтегли Европа и Италия, до дни ще излезе антивирус по 50 $ парчето. Умножи го по 2 милиарда дози. Една златна мина! В Азия по-леката форма на „ това чудо” е остарял и прочут вирус.

Всеки малко квалифициран микробиолог с пари, познания и благоприятни условия може да направи медикаменти за подобен вирус”, споделя още началник Петров.

На същото мнение е и 100 Кила. Рапърът е без думи поради суматохата и ученията, написа "България през днешния ден ".

„ Какви са тези хора с костюми, наподобяващи на идващи от Луната? Момент! Може да са бояджии. Нали пръскат нещо. Не се опасявам от вируса”, споделя още 100 Кила.

За разлика от него Сузанита е в суматоха за родителите си. Семейството на певицата не е в родния й град, което е и мотив за мощна паника от нейна страна.

Под суматоха са още Андреа и Галин. Изпълнителката неотдавна отпътува за Румъния и е мощно обезпокоена, откакто бе разгласен случай на болен от вируса там. Галин пък призна, че се опасява, че пристигна ли до нас, просто няма да се оправим.

„ Не разбирам по какъв начин има толкоз малко налични проби. Не дай Боже, да стигне до България, тъй като ще стане страшно”, споделя още Галин.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР