Без съмнение, политикът, за когото максимата Език мой, враг мой!“

...
Без съмнение, политикът, за когото максимата Език мой, враг мой!“
Коментари Харесай

Ето най-скандалните реплики на политиците през 2018 г.

Без подозрение, политикът, за който максимата „ Език мой, зложелател мой! “ се трансформира в безспорна истина, беше Валери Симеонов, който даже се раздели с поста си поради скандално изявление.



„ Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопроектът е заченат в грях “ – 19 октомви – вицепремиерът и съпредседател на „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов приказва пред партийната телевизия СКАТ за Закона за хората с увреждания, написа флашнюз. В резултат майките на деца с увреждания започнаха митинг с искане на оставката на вицепремиера.

 Симеонов вицепремиер хора с увреждания Национален съвет

„ Дайте ми това Министерство на вътрешните работи за 24 часа и ще забележим дали ще има митинги “ – 25 ноември – Валери Симеонов приказва пред сътрудника си от НФСБ Валентин Касабов за продължаващите митинги в страната. В края на изявлението прецизира, че се майтапи.

„ Защо публицисти, динковци и всякаква сган и гмеж се въртят там, а полицията ги гледа? Така не се опазват останалата част от животните в България “ – 18 юли – Симеонов подлага на критика дейностите на органите на реда и митингите на стопаните в пика на болестта от чума по овцете и козите през лятото.

„ Спалнята “, „ Единият “, „ Какаовият плаж “, „ Кубинката “ и ресторант „ Морето “ са НЕЗАКОННИ. Известните с пласмента на опиати, проституция и наднормен звук бардаци получиха следващата министерска поддръжка! “ – 18 юни – Валери Симеонов се възмущава в обществените мрежи в пика на войната си против шума. Той укорява министрите Нанков и Ангелкова, че отхвърлят законите и наредбите на България.

 Борисов Снимка: БГНЕС

„ Понеже са доста устати… аз в никакъв случай не мога да надговоря една жена… дет’ се вика, не мога да се оженя още от тая работа, тъй като е мъчно да се оправиш с устата жена “ – 21 септември – министър председателят Бойко Борисов в спор с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по какъв начин са дали своят вот евродепутатите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия за наказателната процедура против Унгария.

„ Нека Българска социалистическа партия да си хапнат и пийнат на Бузлуджа, те обичат “ – 28 юли – министър председателят с остро изявление във връзка националния събор на социалистите на Бузлуджа.

 Румен Радев декрет Младен Маринов

„ Цветан Цветанов не схваща нищо от изтребители, той схваща единствено от жилища. Единствената връзка сред Цветанов и авиацията е, че той приказва на автопилот – някой различен му задава курса “ – 4 юли – президентът Румен Радев разяснява пред публицисти спора си с ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Свободата на словото е спомен от предишното. Четвъртата власт абдикира от ролята си на коректив. Рухнаха професионалните стандарти в медиите, а с тях и доверието на жителите в поднасяната информация. Пропагандата задушава плурализма. Свободомислието се санкционира. Възродиха се познатите механизми на партията-държава. Демократичните институции атрофират. Решенията се вземат на мрачно, постоянно еднолично. Лобизмът и корупцията пронизват цялата система на държавно ръководство и го вършат надменно, без боязън от глоба “ – 7 декември – Радев в изявление за Българска национална телевизия.

 Нено Димов въдух замърсяване парс Пирин контракт Банско въжен превоз хотели предпазени зони строителство

„ Природните бедствия са нанесли по-малко вреди от екоактивистите “ – 6 октомври – екоминистърът Нено Димов за хипотетични пропуснати стопански изгоди поради митинги на екологични организации.



„ В нашата работа имаме подготвеност да се хвърлим във всяка обстановка, без да мислим доста “ – 21 септември – вътрешният министър Младен Маринов.



„ Аз съм елементарна жена, майка, брачна половинка, родена и израсла в Бургас, описа Радева пред Карбовски по бтв. „ Циганите ме учеха по какъв начин да играя кючек, само че една от тях – след доста учене, ми сподели: нищо няма да стане от теб, ни тука имаш, ни тука “ – 15 декември – брачната половинка на президента Десислава Радева в изявление за журналиста Мартин Карбовски по bTV.

„ Запознах се със Слави Трифонов в нашата стая в Студентски град, докара го моята съквартирантка. Точно вечеряхме, на масата имаше мехлем и щафета колбас, бяха най-гладните години. Като видях приятелката ми да идва с един доста дълъг човек, си споделих: леле, ще ни изяде вечерята. Поканихме го, а той пък взе, че одобри. Остана до 3 часа, тогава взе виолата и стартира да свири. Той ме убеждаваше, да не емигрирам, аз желаех да напусна България “ , споделя Радева.

 Хамид Хамид, сн.БГНЕС

„ Обединени патриоти “ и Валери Симеонов, това са отровните пластмаси в българската политика, тровят обществото и това се придвижва надолу измежду хората “ – 25 октомври – заместник-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

„ Господин Пеевски е там, където има работа. Ако държите, мога да помоля да ви се обади и да ви каже къде е “ – 27 юли – Хамид дава отговор на въпрос на bTV къде е Делян Пеевски.

 Марешки Воля Марияна Николова биография

„ Красимир Каракачанов е вицепремиер по случайност. Представете си този човек да застане до министъра на защитата на Съединени американски щати или на Русия. За какво ще си приказва с тях – за ракия и македонски наденици ли? Нямаме ли почтени генерали, които да поемат армията “ – 23 септември – водачът на партия „ Воля “ Веселин Марешки.

Марешки стана първият народен представител в историята, влезнал с говежди кокал в Народното събрание. Оказа се обаче, че въпросният кокал бил липсващ. Това не спря зам.-председателят на Народното събрание да направи втори опит.

„ Не съм бил гневен, че са ми го откраднали. Вмирисаният кокал, за който знаеха единствено двамата вицепремиери и техните партии – НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, вижте по какъв начин го намирам. Ние се чудим къде се скриха двамата вицепремиери – да гризкат кокала на властта и да не оставят нищо за българския народ “ , безапелационен беше Марешки на 14 ноември.


 Каракачанов, лъв, карта, Санстефанска България „ Изчерпих опциите си на примирител и синя каска. От седем месеца се раздираме от несъгласия. Вместо да мислим за битка с престъпността, противопоставяне на радикалния ислям, ограничения за прекъсване на демографската злополука, ние се занимаваме с кой какво споделил “ – 23 октомври – министърът на защитата Красимир Каракачанов за дразгите в ръководещата коалиция.



„ Трябва младежите да ги вкараме в казармата, с цел да възстановим малко мъжкия им тип “ – 16 март – Каракачанов брани преимуществата на наложителната казарма.

„ Съветвам го (Марешки – бел. ред.) да пие по-редовно хапчетата, които продава “ – 15 юли – вицепремиерът разяснява нападките на Веселин Марешки.



„ Ние имаме най-скъпо платения алкохолик на света – Жан-Клод Юнкер, това е очевидно и не смущава никого “ – 19 юли – водачът на АБВ Румен Петков във връзка странното положение на ръководителя на Европейската комисия на вечерята на ръководителите на страните – членки на НАТО. Официалното пояснение на пресцентъра му беше за мощен припадък на ишиас.



„ Очернена беше не България, а България на Борисов “ – 12 октомври – представителят и народен представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева за неналичието на доверие в институциите и претенции за инспекции от интернационалните институции.

 Вежди Рашидов

„ Корнелия Нинова върви като парламентарна манекенка и си прави фотосесии с тъгите на хората “ – 5 септември – депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов разяснява настояването на водача на Българска социалистическа партия кабинетът да подаде оставка на откриването на новия политически сезон.

„ Ахмед Доган не е излизал от политиката, за едни той е почетен ръководител, само че за Движение за права и свободи той е адмирал – Командира “ – 24 септември – Вежди Рашидов разяснява връзките в Движение за права и свободи.



„ С кмета на Перник организирахме и диалози за пилотно въвеждане на антикорупционно обучение в детските градини – евентуално посредством песнички, игри и сходни похвати “ – 20 септември – ръководителят на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) Пламен Георгиев с ексцентричен метод по какъв начин децата да бъдат научени да не толерират корупционните практики.

„ Ако дръпнем чертата се оказва, че или Делян Пеевски е един от най-проверяваните и чисти хора в страната, или има доста положителни юристи и счетоводители “ – 1 юни – Пламен Георгиев се регистрира пред публицисти за работата на комисията.

 ДСБ Радан Кънев

„ Не може министър председателят да се занимава с лъвчета. Всичката Мара втасала, оправдавам се за израза, министър председателят би трябвало да реши казуса, тъй като неговият другар Шиши решил да става баща на лъвчета срещу закона и всевъзможни правила “ – 31 януари – зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев поради проблема с двете лъвчета Терез и Масуд. След намесата на Борисов те отпътуваха за избавителен център в Холандия вместо да останат в зоопарка в Пазарджик.



„ Любовта е нежно цвете, което в случай че не се полива с парѝ, увяхва “ – 15 ноември – депутатът от Българска социалистическа партия Александър Паунов във връзка измененията в Наказателния кодекс, ориентирани против домашното принуждение.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР