Без съмнение Къро е бил покровителстван. Разполагал е със сериозна

...
Без съмнение Къро е бил покровителстван. Разполагал е със сериозна
Коментари Харесай

Бивш следовател: Къро е разполагал със сериозна информация, до която не е трябвало да се стигне

Без подозрение Къро е бил покровителстван. Разполагал е със сериозна информация, до която не е трябвало да се стигне. На такива като него и Таки се дава опция да развиват бизнес, без да заплащат налози. Не би трябвало да се подценява българската връзка с убийството.

Това сподели по NOVA юристът и някогашен следовател Андрей Цветанов. По думите му без подозрение е формирано редом дело за убийството на Къро и у нас. Красимир и Николай Маринов - братята Маргини, са били обвинявеми и са били разпитвани от него. А също и Къро по делото за убийството на Георги Илиев. " Тогава бяха част от ВИС, разпитвах него и Таки. Направи ми усещане, че са интелигентни момчета, опасяваха се за живота си, пристигнаха с бронирани коли, мисля, че бяха другари. Очевидно те наследиха бизнеса от Мая Илиева. От свидетелските им показания не се откри нищо. Къро и Таки бяха в групировките, които завземат бизнеси и рекетират ", описа той.

Цветанов е работил с Борисов като основен секретар на Министерство на вътрешните работи. " Правеше ми усещане на честен човек, който не жали свободно време да сложим ред в престъпния контингент. Навсякъде се назначиха служители на реда, прокуратурата се
Всичко за Вашата сватба
ръководи от хора, приключили милиционерско учебно заведение. Усещането ми за основния прокурор и за предния е, че са назначени без да са били и ден прокурори. Компроматната война против Гешев надали идва от Къро. Съдбата на основния прокурор минимум е подвластна от Каменов. Цацаров го натрапи, той нямаше професионални качества за основен прокурор ", съобщи той.

Според него към момента нищо не излиза като информация от следствието в ЮАР. " Не знаем за войната на Къро с други групировки там, парцели, има съществено наранени ползи. Няма по какъв начин да не е следен от службите и разузнаването. Няма по какъв начин да му бъдат конфискувани парцели тук, с тях се разпорежда някогашната му брачна половинка ", разяснява Цветанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg