Без прецедент!!!: Полет на American Airlines се върна обратно на

...
Без прецедент!!!: Полет на American Airlines се върна обратно на
Коментари Харесай

Без прецедент!!!: Полет на American Airlines се върна обратно на летището заради… пърдящ пътник

Без казус!!!: Полет на American Airlines се върна назад на летището заради… пърдящ пасажер.
Пътник на American Airlines е изпускал газове и шумно се е похвалил с това по време на неотдавнашен полет от Финикс до Остин.
Друг пасажер е документирал миризливия случай в подгрупата Austin Subreddit.
Самолетът е бил заставен да се върне към изхода и пасажерът е бил отхвърлен.

Съобщава се следното: „ Полетът е просрочен, откакто самолетът се е сблъскал с непредвидена метеоризъм: Прекомерно газообразен пасажер, който е трябвало да бъде отхвърлен “.

 

 

Инцидентът е документиран от тексаския консуматор на reddit lamgalatx. Който написа за миризливата обстановка по време на полет на American Airlines от Финикс до Остин.

„ Седях покрай реда, на който се случи тази обстановка “, спомня си пасажерът.

Докато самолетът към момента е бил на изхода, документалистът споделя, че е видял и чул „ звучно неудовлетворен “ и „ може би с махмурлук “ мъж. Съобщава се, че той възкликнал: „ Мислите, че това беше жестоко? Ами какво ще кажете за тази миризма? “ И траял шумно да изпуска физически газ.

„ Не знам какво предизвика този коментар и въпреки да беше много занимателно да го чуя, въпреки всичко беше несвоевременно, изключително когато идва от възрастен мъж в аероплан “, продължава потребителят.

Но прегрешението не свършва дотук.

„ Човекът, който единствено доскоро преднамерено е пръднал, взема решение да каже гръмко и снизходително „ Да, всички, дано просто да ядем допустимо най-миризливата храна “, написа потребителят.

В отговор мъж от идващия ред отбелязал: „ Ако не ти харесва, можеш да летиш с частен аероплан “, на което загазилият пасажер дал отговор: „ Това е толкоз е… жестоко “.

Друг пасажер се присъединил с думите: „ Мисля, че всички ще се съгласим, че ти си грубиянът тук “, прибавя очевидецът.

Разпрата продължава, като наглият пасажер дава отговор: „ Това е толкоз ниска класа “, преди различен пасажер наоколо да каже: „ Ами ти си тъкмо тук, в икономичната класа, с останалите “.

Схватката кара самолета, който е напуснал изхода и се е движил към пистата за политане, да спре и да се върне на изхода.

В този миг се наложило да се намеси екипажът на полета.

„ Връщаме се до изхода и стюардесата оповестява на пърдящия, че няма да остане на този полет “, споделя очевидецът.

И приключва обявата, като хвали дейностите на американската самолетна компания.

„ Той става, сграбчва чантата си и безшумно напуща самолета. Всички въздъхнахме с облекчение, когато го отстраниха, мисля, че множеството хора бяха настръхнали от това какво може да каже или направи по-късно. Пътуването се забави единствено с 15-30 минути, тъй че като цяло мисля, че American се оправи бързо. “

Подобен, по-тежък случай се е случил преди близо две десетилетия по време на различен полет на American, съгласно Wired. По време на това пътешестване се оповестява, че пасажер е запалил кибрит по време на полет, с цел да прикрие пръцкане. Което е предиздвикало водачите да създадат спешно кацане. А самолетната компания да забрани на пасажера да се качва.

Източник – People/Превод:SafeNews

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР