Без одобрението на Продължаваме промяната и Демократична България ГЕРБ не

...
Без одобрението на Продължаваме промяната и Демократична България ГЕРБ не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Бойко Борисов трябва да е горд, че подкрепя това правителство, а не да говори за смяна на министри

Без утвърждението на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ГЕРБ не могат да сменят министри при контрактуваната за март идната година ротация на премиерския пост.

Това съобщи Кирил Петков от " Продължаваме промяната " във връзка изказано по-рано през днешния ден съмнение от водача на ГЕРБ Бойко Борисов:

" Мога да кажа на господин Борисов, че би трябвало да е много горделив, че поддържа това държавно управление. Когато приказваме за ротация, имаме ясна спогодба, че той без нас не може да смени никакъв министър ".

Припомняме, че Борисов загатна и за идна сериозна ротация по върховете на обособени министерства, когато пристигна реда на ГЕРБ да излъчи министър председател.

" Виждате по какъв начин министър-председателят Денков минава рецесия след рецесия изцяло сполучливо, видаме по какъв начин министърът на районното развиване стопира 4 милиарда поръчки и пуска по най-прозрачния метод новите поръчки. Виждаме по какъв начин министърът на финансите съумя от минус 6 % да стигнем 3 % недостиг единствено за няколко месеца. Това, което мога да кажа на господин Борисов, че би трябвало да бъде много горделив, че поддържа това държавно управление ", съобщи Петков.

Петков предизвести още - когато стане време за ротация, Борисов следвало да бъде наясно, че без ПП/ДБ не може да смени който и да е. " Трябва и двете партии да са съгласни, че някои министър би трябвало да се смени. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР