Без одобрението на Продължаваме промяната и Демократична България ГЕРБ не

...
Без одобрението на Продължаваме промяната и Демократична България ГЕРБ не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Г-н Борисов трябва да се гордее, че подкрепя това правителство

Без утвърждението на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ГЕРБ не могат да сменят министри при контрактуваната за март идната година ротация на премиерския пост.

Това съобщи Кирил Петков от " Продължаваме промяната " във връзка изказано по-рано през днешния ден съмнение от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, по-рано през днешния ден съобщи, че има рецензии към 7-8 министерства и при ротацията дружно с ПП-ДБ ще правят оценка работата на всеки министър..

" Мога да кажа на господин Борисов, че би трябвало да е много горделив, че поддържа това държавно управление. Когато приказваме за ротация, би трябвало да сме наясно, че без нас не може да бъде заменен никакъв министър, би трябвало и Политическа партия, и Демократична България дружно да са съгласни, че би трябвало да се смени някой министър ", изясни Кирил Петков.

" Виждате по какъв начин министър-председателят Денков минава рецесия след рецесия изцяло сполучливо, по какъв начин министърът на финансите съумя от минус 6 % да стигне до 3 % недостиг единствено за няколко месеца ", разяснява още Петков.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР