Без никакви колебания бихме определили Преслава като една от най-надарените

...
Без никакви колебания бихме определили Преслава като една от най-надарените
Коментари Харесай

Певица като мама: Дъщерята на Преслава показа завиден талант за годините си

Без никакви съмнения бихме определили Преслава като една от най-надарените родни певици. Въпреки поп-фолк жанра, в който тя твори от години, почитателите и се усилват непрестанно тъкмо поради големия гений и отношението, което към към всички свои правилни фенове.

Виж още: Резил след срам: Кание Уест още веднъж ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати

Преди няколко месеца дъщеричката ѝ навърши 4 години, само че към този момент демонстрира забележителни певчески умения. В стори Преслава показа видео в което Паола пее на детски микрофон, само че несъмнено геният е на разположение още от ранна детска възраст. Сигурни сме, че майка ѝ доста би се радвала, в случай че дребната тръгне един ден по нейния път и реализира по-големи резултати и от нея. Поп-фолк кариерата въобще не е наложителна - тя сама ще избере в какъв жанр желае да пее.

Виж още: Да му завиди човек: вижте всички дами, с които Пийт Дейвидсън е излизал

Родните звезди постоянно са доказвали, че са доста амбициозни и постоянно се пробват да управляват децата си и да им демонстрират съгласно тях кой е верният път. Съвсем неотдавна ви говорихме за риалити звездата Евгения Джаферович, която настойчиво натиска децата си да бъдат безусловно гении - музика, спорт, математика, пеене, програмиране - това са дребна част от интензивностите, на които вървят Бо и Леа.

Виж още: " Ще остана единствено по парфюм ": Фейгин сподели неподозирана своя страна, захвърли облеклата

Сигурни сме, че Преслава ще вземе най-хубавите решения за Паола, като най-хубаво решение съгласно нас включва детето единствено да реши по какъв път да тръгне. Все отново да бъдеш добър реализатор не е от най-лесните неща - колкото и да наподобява простичко. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР