Без напрежение и безредици е протекла изминалата нощ в пловдивското

...
Без напрежение и безредици е протекла изминалата нощ в пловдивското
Коментари Харесай

Във Войводиново е спокойно, започват проверки на незаконните къщи

Без напрежение и вълнения е протекла миналата нощ в пловдивското село Войдодиново , оповестиха за Дарик от полицията. Органите на реда останаха да дежурят в обитаемото място за попречване на възможни спорове. Припомням, че към 300 души излязоха на митинг нощес от 18.00 ч., поради побоя от страна на двама роми над 33-годишен военнослужещ.
 

Днес стартират инспекции в ромската махала на селото. Според кмета Димитър Тосев всички къщи и пристойки в него са противозаконни . Ще бъдат издадени наказателни актове на пребиваващите там, а след 7-дневния законов период - ще бъдат издавани и заповеди за събарянето им. Проверките ще бъдат осъществявани взаимно от специалисти на община „ Марица “ и служители на реда от районното ръководство в с. Труд.
 
Състоянието на пребития мъж не е положително. Той е с рани по главата и счупени лицеви кости, откакто е бил удрян и ритан в главата. Имал е и комоцио, оповестиха за Дарик от Университетската болница „ Св. Георги “ , където на 6 януари военнослужещият е бил признат по неотложност .
 

Жителите на Войводиново са безапелационни, че ще продължат да стачкуват. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР