Без изненади премина кантарът на боксьорите, които ще вземат участие

...
Без изненади премина кантарът на боксьорите, които ще вземат участие
Коментари Харесай

Успешен кантар за боксьорите в Бургас

Без изненади мина кантарът на боксьорите, които ще вземат присъединяване във втория кръг на Националната боксова лига. Надпреварата е довечера от 19:30 часа в спортна зала " Младост " в Бургас.

Тегленето на състезателите се организира в мол " Галерия " в Бургас в наличието на основния арбитър на събитието Август Иванов и на ръководителя на Лигата Атанас Николов. Те откриха, че всички боксьори покриват условията на тегловите категории, за които са декларирани.

На кръга довечера ще излязат едни от най-хубавите боксьори у нас. Те ще се състезават в девет дуела по олимпийските правила за тимовете на " Лъвовете " и на " Багатурите ". Ще има и две срещи от професионалния бокс.
 За " Багатурите ", водени от треньора Александър Александров, ще боксират носителят на купа " Странджа " за 2018 Петър Белберов (категория +91 кг), международният и олимпийски първенец за младежи от 2014-а Благой Найденов (81 кг), както и двама представители на бургаския клуб " Победа " - Якуб Чиновлиев и Иван Атанасов.

За " Лъвововете " с треньор Жоел-Солер Арате на кръга ще се качат националите Тинко Банабаков (52 кг), Боян Асенов (56 кг) и други За тях това ще е втори мач от веригата след успеха им с 5-4 над " Хановете " в първия кръг през юни в Плевен.

Галавечерта в Бургас се провежда от Българска федерация по бокс и Министерството на младежта и спорта.

Билети на цена от 10.00 лв. в днешния ден могат да се закупят на касите на спортна зала " Младост " преди и по време на събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР