Без изненада днес американският президент Доналд Тръмп официално беше номиниран

...
Без изненада днес американският президент Доналд Тръмп официално беше номиниран
Коментари Харесай

Тръмп официално бе номиниран за кандидат на президентските избори

Без изненада през днешния ден американският президент Доналд Тръмп публично беше номиниран от Републиканската партия като претендент за преизбиране на президентските избори на 3 ноември в първия денс на когреса на партията в Шарлът, Северна Каролина, предадоха международните организации. Един по един ерная Каролина).

Честта да издигне кандидатурата на Тръмп бе поверена на ръководителя на щатската организация на Републиканската партия в Северна Каролина Майкъл Уатли, след което представители на делегациите на американските щати и територии един по един обявяваха на глас за кого дават гласовете си техните делегати.

Прагът от 1276 нужни делегатски гласа Тръмп преодоля откакто решението си огласи щатът Невада. С неговото мнение делегатските гласове в актива на Тръмп станаха 1284.

 Снимка: АР/БТА

Гласуването не завърши с това - решенията си продължиха да афишират по азбучен ред останалите щати и територии. Очаква се своето публично единодушие да одобри номинацията на партията Тръмп да огласи в четвъртък, 27 август, с тържествена тирада на Южната ливада на Белия дом.

 Снимка: АР/БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР