Без храна човек не може да оцелее. В същото време

...
Без храна човек не може да оцелее. В същото време
Коментари Харесай

Ядете ли тези 3 храни? Внимавайте, те са ОТРОВА за организма

Без храна човек не може да оцелее. В същото време обаче не всички артикули са потребни за тялото ни.
Понякога заради немарливост, а различен път заради нехайство, хората не виждат по какъв начин избрани храни всекидневно и методично тровят тялото им. Ето за какво би трябвало да се подхожда доста деликатно към някои артикули.
Кои са те?
1. Ананас
Съдържащият се в този плод ензим бромелаин въздейства по един или различен метод на тялото на безусловно всички хора. Прекалената приложимост на ананас може в най-хубавия случай да провокира болки в стомаха.
В най-лошия случай може да докара до Едемът на Квинке (внезапно предстоящ стеснен оток на кожата, лигавиците и подкожната мастна тъкан, най-често в региона на лицето, носоглътката и гениталиите) и проблеми със сърдечно-съдовата система, написа.
2. Горчица
В умерени дози горчицата мъчно може да навреди. Напротив, за организма на доста хора това е един тип антисептик на храносмилателната система.
Но в това време за другите горчицата може да бъде същинска отрова заради наличието на фитонцид в нея.

Ако след консумация на горчица имате болки в стомаха, виене на свят и гадене, най-вероятно би трябвало да спрете използването на този артикул или фрапантно да намалите количеството му във вашата диета.
3. Шоколад
Какаовите зърна съдържат над 300 разнообразни субстанции, някои от които се възприемат от човешкото тяло като отровни, а другата част дават алергична реакция. Най-често алергията към шоколад се демонстрира посредством кожни обриви и акне.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР