Без гадже замина на морето певицата Михаела Маринова. Изпълнителката си

...
Без гадже замина на морето певицата Михаела Маринова. Изпълнителката си
Коментари Харесай

Без гадже замина на морето певицата Михаела Маринова

Без гадже отпътува на морето певицата Михаела Маринова. Изпълнителката си пусна нови фотоси по какъв начин събира загар на плажа, а половинката й мистериозно... липсва.

Изпълнителката, която победи в „ Х Фактор”, а по-късно и „ Като две капки вода” се щракна в провокативна поза на морето. Акцентирала е върху сочното си дупе, което се трансформира в магнит за мъжките очи.

„ А! Русалкаааа”, написа гаджето й Александър Дюлгеров под една от фотосите. Футболистът на ЦСКА не е с обичаната си, само че следи деликатно интензивността й в обществените мрежи.

„ Русалката се търси”, майтапи се с него певицата в отговор на флирта му в обществените мрежи.

Михаела си събра багажа и драсна към южната ни съседка, без да вземе със себе си обичания си Сашко. Докато тя е в лятна почивка, той се поти на тренировки с тима си.

Маринова не наподобява изключително смутена, че отива сингъл на морето. И явно си прекарва доста добре.

От друга страна Дюлгеров не е по никакъв начин благополучен от късата им разлъка. Футболистът е прочут с ревността си и мъчно понася непрекъснато да смъкват обичаната му. Дори и мненията на непознати мъже към нея в обществените мрежи го нервират.

Тя не им дава отговор по никакъв метод, само че това не пречи на половинката й да ревнува от цялото това внимание и сластни подмятания към нея.

Още от началото на връзката им Дюлгеров е този, който обявява връзките си с певицата. Тя от своя страна по никакъв метод не е правила и намек, че са двойка.

Единственият кадър, който споделя на двамата в обществените мрежи, е изработен в тил. Освен това отклонява всевъзможни въпроси за персоналния си живот в интервютата, които дава, написа в. „ България днес”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР