Без дори да имаме правителство, всички основни приоритети, които американците

...
Без дори да имаме правителство, всички основни приоритети, които американците
Коментари Харесай

Костадинов: САЩ искат широкомащабна война и подготвят мекия си тил България

" Без даже да имаме държавно управление, всички съществени цели, които американците са си сложили в българската политика за осъществяване от страна на българските управляващи, се случват . Вече даваме оръжие на Украйна. Взе се решение за заличаване на българския лев. Нещата, които желаят американците да се случат в България, се случват, и то извънредно бързо. Това значи, че Съединени американски щати желаят широкомащабна война и по тази причина приготвят своя байрак и мекия си гръб - България . Въпреки че евро-атлантическата навалица господства в Народното събрание, огромна част от обществото не разсъждава по този метод ".

Това сподели пред БНР водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

И добави, че ясно са се обрисували двата полюса в българската политика - единият гравитира към " Възраждане ", които упорстват България да е личен геополитически център, а другият е към тези, които споделят, че " България няма право да съществува като независима страна и би трябвало да бъде ръководена от Вашингтон и от Брюксел ".

Той уточни, че от " Възраждане " желаят третия мандат и са подготвени със състав на държавно управление .

В предаването " Политически НЕкоректно " Костадинов изрази страдание, че решението за влизане на България в еврозоната ще бъде политическо .

" Тепърва започваме да беседваме по тематиката за еврото. Няма да позволим българският лев да бъде заровен току-тъй... Ако не получим поддръжка от политиците, ще създадем предприемчив комитет за събиране на подписи за привикване на референдум по тематиката ".

Костадинов дефинира като смешно изказванието - да вземаш пари от американците е демонстрация на либералност и плурализъм, а в случай че вземаш пари от руснаците, това е фашизъм .

" Само след изявление на Лена Бориславова, някогашен началник на кабинета на някогашния министър председател Кирил Петков, че руснаците давали по 4000 лв. на български публицисти и медии, с цел да приказват съветската позиция , това беше безрезервно отразено на всички места. Даже започнаха да се вършат описи с хората, които получават тези пари, бяха посочени с пръст, имаше апели към основния прокурор да ги проверява. И всичко това въз основата на приказките на една жена. В средата на годината от " Възраждане " пуснахме сигнал с повече от 300 страници документи за финансирането на юридически лица - медии, Неправителствени организации, партии, от фондация " Америка за България " и от Американското посолство, което е в директно нарушаване на българското законодателство. Не сме получили отговор от Иван Гешев, няма и да получим. Оказва се, че мнението на една жена е по-тежко, в сравнение с фактологията ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР