Без да съм специалист, смятам, че след този терористичен акт

...
Без да съм специалист, смятам, че след този терористичен акт
Коментари Харесай

Проф. Слатински: След като кремълският злодей нападна Полша, Западът да дадат на Украйна HIMARS, ракетите с обсег на действие 200 км.

Без да съм експерт, считам, че след този терористичен акт на кремълския изверг против Полша, съответното решение на Запада е да се дадат на Украйна HIMARS ракетите с обхват на деяние 200 км (а не 80 км). Така се заобикаля директният боен спор, в който Злодеят желае да въвлече Запада и се прави безусловно допустимо рашистите да изгубят войната още преди края на зимата. Това споделя в собствен коментар военният анализатор проф. Николай Слатински. Реакцията му е предизвикана от информацията, че две съветски ракети са паднали в Полша, а двама души са убити. Така действително Кремъл атакува страна на НАТО!

А Цар Плъх желае да въвлече НАТО най-малко по четири аргументи:

1. Позорно е да се загуби война от Украйна, само че от Запада - не толкоз.
2. С въвличането на НАТО той със задна дата ще оправдае войната против Украйна като експанзия на Запада против Русия и с нуждата Русия посредством изпреварващ удар против Украйна да даде отговор на тази идна (тогава, към 24 февруари) в близко бъдеще експанзия.
3. Ще си сътвори алтернатива за нанасяне на тактически нуклеарен удар против Украйна.
4. Ще притегли на своя страна Китай (и Индия), в обезверен опит да трансформира войната от Русия против Украйна в West versus Rest. (Западът против останалия свят)
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР