Без да навлизат в каквито и да било подробности, от BENTLEY

...
Без да навлизат в каквито и да било
подробности, от BENTLEY
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: BENTLEY обеща вълнуващ нов модел

Без да навлизат в каквито и да било подробности, от BENTLEY оповестиха, че по време на интернационалното ревю в Женева, което стартира през идната седмица, ще се състои международната премиера на вълнуващ нов модел на легендарната марка.

Световната обществена премиера на щанда на BENTLEY на салона в Женева ще направи и новата Bentayga V8 с нейния четирилитров двигател, карбон-керамични спирачни дискове и първокласен интериор. Както вече беше оповестено от марката, тази модификация на SUV модела идва с максимална мощ от 542 конски сили и максимален въртящ миг от 770 Нм, които са задоволителни, с цел да може автомобилът да се искори от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди и да развие оптималната скоорст на придвижване от 290 км/ч.

На щанда на BENTLEY на женевското изложение ще бъде показано и новото поколение на , първите доставки към клиенти в Европа на което ще бъдат осъществени през лятото на тази година. Автомобилът идва с обновен шестлитров, W-образен, 12-цилиндров двигател, който генерира максимална мощност от 635 конски сили и максимален въртящ миг от 900 Нм. С негова помощ и в комбинация с роботизираната осемстепенна предавателна кутия, автомобилът е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 333 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР