Без да навлиза в каквито и да било подробности, американският

...
Без да навлиза в каквито и да било подробности, американският
Коментари Харесай

Електрическият Chevrolet Blazer с премиера през юли, но стъпва на пазара догодина

Без да навлиза в каквито и да било детайлности, американският авто производител Chevrolet разгласи, че международната премиера на 100% електрическата версия на новия модел Blazer- Blazer EV, ще се състои на 18 юли.

Единственото, което споделят от Chevrolet за Blazer EV, който ще бъде стартиран на пазара напролет на идната година, е това, че той е напълно нова разработка и ще предложи да бъдещите си притежатели новаторска композиция на жанр, пътно държание и технологии.

Chevrolet сподели версията 2023 година на през февруари тази година и разгласи, че в класическата двигателна гама на модела са включени два задвижващи агрегата- двулитров, четирицилиндров турбо с 228 конски сили и 3.6-литров V6 с 308 конски сили.

В началото на годината, CHEVROLET разгласи напълно електрическата версия на модела си , която е създадена въз основата на батерийната платформа Ultium на компанията-майка GM и ще се предлага и във разновидности LT и RS. Електромобилът е избран от компанията като наличен стилен SUV модел, цената на който се чака да бъде към 30 000 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР