Без бански и задръжки, актьорът и тв водещ Александър Кадиев

...
Без бански и задръжки, актьорът и тв водещ Александър Кадиев
Коментари Харесай

Сашо Кадиев скача без дрехи във водите на Вит

Без бански и задръжки, артистът и тв водещ Александър Кадиев скочи от осем метра във водите на река Вит. Лицето на „ Преди обед ” изненада феновете си с дръзкото решение да се хвърли в ледените води, разбра HotArena.

Актьорът реши да полудува с другари през уикенда и се разноски измежду природата. Спокойните разходки измежду скалите и пещерите обаче не се оказаха задоволително предизвикателство за авантюристичния му дух и той реши да скочи в ледените води на реката от много рискова височина, написа „ България през днешния ден ”.

Видеото е снимано в село Ъглен, на огромен речен завой, където се намира и феноменът Дупката.

Кадиев не се тормози да захвърли всички облекла и да скочи в ледените води.

„ На пръв взор е ужасно да скочиш от 8 метра през дупка в река. После към този момент е хубаво. Искаш отново ”, споделя Кадиев.

Ден по-късно той изкачва скални формирания край Брестница, изцяло обезопасен с въжето.

„ Сашо Скалата. Катерене на 30-40-метрови скали. Лудница! ”, споделя артистът.

След изключителното състояние и рестриктивните мерки, поради които бе заставен да си стои седмици наред вкъщи, Кадиев въпреки всичко реши да разнообрази всекидневието си, като се отдаде на планински туризъм и рискови прекарвания.

Вечно усмихнатият Кадиев е привикнал на забързан живот сред театъра и малкия екран, като постоянно е признавал, че не може да стои на едно място и търси нови прекарвания.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР