- BEV моделът е ново допълнение към SUV гамата на

...
- BEV моделът е ново допълнение към SUV гамата на
Коментари Харесай

SOLTERRA, първият глобален изцяло електрически автомобил на Subaru направи своя световен дебют - видео

- BEV моделът е ново допълнение към SUV гамата на Subaru
Токио, 11 ноември 2021 година, Subaru Corporation показа през днешния ден SOLTERRA, новия си
електрически автомобил с батерия (BEV).

При създаването на SOLTERRA, първият BEV на марката, който ще бъде пуснат в международен мащаб, Subaru има за цел да надвиши другите упования на клиентите за BEV, като направи удобен автомобил, с цел да могат клиентите да го избират комфортно и с убеденост, тъй като този автомобил ще бъде крайъгълният камък на бъдещите BEV на Subaru.

В същото време, като SUV на Subaru, задачата е да се сътвори автомобил, който актуалните клиенти да възприемат като същинско Subaru. Започвайки от новите полезности, които BEV може да предложи и комбинирайки ги със полезностите „ удоволствие и спокойствие “, които Subaru създава в продължение на доста години, SOLTERRA е основан като достоверен, само че екологичен SUV, който предлага същото спокойствие на духа като другите SUV модели от гамата на Subaru.



Външен и вътрешен дизайн
- Плавно завършената шестоъгълна решетка показва енергийната успеваемост на BEV. Каросерията с хоризонтална ос, започваща от решетката и динамичните калници, демонстрират здравината, типична за SUV.
- Ниско разположеното арматурно табло и високо инсталирани измервателни уреди които се виждат над кормилото, за първи път за Subaru, ускоряват чувството за шир.
© SUBARU CORPORATION Ltd. 2017. Всички права непокътнати. Subaru Italia S.p.A. Sede legale in Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Sede operativa in Milano, Via Montefeltro 6/A, C.A.P. 20156
E-mail servizio P.R.: [email protected]
- Използвайки уменията, добити от високо приетата Subaru Global Platform, Subaru Corporation и Toyota Motor Company взаимно създадоха световната платформа e-SUBARU Global Platform, предопределена за BEV.

e-SUBARU Global Platform дава опция за преживяване с превъзходна динамичност на шофиране, предлагайки висока непоклатимост и ръководство, което реагира линейно на действията на лидера.
- Батериите с огромен потенциал са сложени под пода, тъй като това е BEV, и посредством потреблението на батериите като част от структурата се реализира невисок център на тежестта и висока здравина и неотстъпчивост на каросерията.

Характеристики на шофиране / AWD система
- SOLTERRA предлага нова система, която задвижва предните и задните колела с обособени електрически мотори. Възползвайки се от опита на Subaru насъбран в продължение на доста години в технологията на задвижването на всички колела, - технология, която управлява точно четирите гуми - пъргавата реакция на електрическите мотори и гъвкавото систематизиране на задвижващата мощ сред предната и задната част разрешават на SOLTERRA да се възползва изцяло от сцеплението на четирите колела и предлага преживяване при шофиране, което носи убеденост и спокойствие.

- Подобно на другите SUV модели на Subaru, SOLTERRA е оборудван със X-MODE система за ръководство на задвижването на всички колела, която усъвършенства чувството за сигурност при неравни пътища. Чрез прибавяне на новата функционалност Grip Control, която разрешава на автомобила да се движи с непрекъсната скорост, като в същото време го стабилизира даже при неравни пътища, опциите за проходимост се усъвършенстват в допълнение.

Безопасност
- Чрез основаване на всяка част на структурата от нулата и усъвършенстване на здравината на материалите, SOLTERRA реализира в същото време понижаване на тежестта и по-голяма сигурност в случай на конфликт.
- В случай на конфликт, структурата трансферира натоварването към голям брой елементи от каросерията на автомобила, които дейно гълтам силата на удара. Шасито пази освен пасажерите в транспортното средство, само че и оборудването с високо напрежение в електрическия автомобил.

SOLTERRA е автомобил, който играе значима роля за SUBARU, компания, която има за цел да „ донесе благополучие на всички “, да се изправи пред провокациите на световното стопляне и изменението на климата и да продължи да подарява усмивки в бъдеще. Този модел е създаден взаимно от Toyota и SUBARU, които влязоха в нов бизнес и финансов съюз през септември 2019 година Двата производителя сплотиха технологии и познания, които са част от експертизата навсеки едни от тях под мотото „ Да вършим все по-добри коли дружно “ и инженерите на двете компании създадоха автомобила дружно, до момента в който участваха в приятелско съревнование.

Пускането в продажба на SOLTERRA ще стартира доникъде на 2022 година на разнообразни пазари, в това число Япония, Съединени американски щати, Канада, Европа и Китай.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР