Бетонираната на ул. Константин Стоилов 40 кашпа, която застрашаваше живота

...
Бетонираната на ул. Константин Стоилов 40 кашпа, която застрашаваше живота
Коментари Харесай

Време беше! Премахнаха бетонираната на улица в Стария град кашпа

Бетонираната на ул. „ Константин Стоилов ” 40 кашпа, която застрашаваше живота на преминаващите туристи и коли, е отстранена. След като близо два месеца никой не реагираше на многочислените сигнали, през днешния ден четирима в служащи от Общинско дружество „ Паркове и градини “ са я демонтирали и премахнали.
За това алармираха читателите ни, признателни за намесата на медията ни. Те питат районната администрация ще има ли глоба за нарушителя.
Припомняме, че в сигнала си те показват: „ от записи на камерите в региона и сигнали на поданици от близките къщи до способените институции излиза наяве, че създател на действието е Хаик Гарабедян, живеещ в непосредствена непосредственост на ул. „ Константин Стоилов “ № 40. Кашпата да играе роля на преградно оборудване за недопускане на коли пред и към дома на посоченото лице. Същият пловдивчанин се прочу и предходната година, когато беше завързал с ръждив синджир за прилежащото дърво товарно полуремарке, още веднъж с концепция опазване на парко място “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР