Bethesda Game Studios не са известни, като най-продуктивното студио в

...
Bethesda Game Studios не са известни, като най-продуктивното студио в
Коментари Харесай

Работата по The Elder Scrolls 6 започнала преди 2018

Bethesda Game Studios не са известни, като най-продуктивното студио в света и феновете на работата им знаят това. Когато Starfield излезе през 2023, тяхната предходна игра – Fallout 76 – ще е към този момент на пет години. А това, което е планувано за по-късно – Elder Scrolls 6, не е известно по кое време ще се появи. Тод Хауърд, който ще управлява работата по двете игри, е наясно с този факт и му се желае геймърите да не трябваше да чакат толкоз доста. Хауърд изясни неотдавна в подкаста на Лекс Фридман, че самият той не знае по кое време ще е подготвена една игра за премиерата си, само че би му се желало това да е по-рано. „ И на нас ни се желае същото. Иска ми се да не лишава толкоз време, само че това е ситуацията. Имам поради, че в случай че можех да се върна обратно във времето, не бих заложил в проектите си да отнеме толкоз време работата по играта, колкото е лишило “. Игрите на Bethesda нормално изобилстват от разнообразно наличие и хората, работещи по The Elder Scrolls 6 знаят, че подобен ще е казусът и с тази игра. Това значително трансформира и метода, по който разработчиците подхождат към работата по нея, добавя Хауърд.

Специално за TES6, Хауърд дава детайлности и за концепцията, която стимулира екипа и го насочва в посоката, в която работи. „ Ще се опитаме да я създадем тъй че всички да са удовлетворени. Хората играят игрите ни в действителност дълго време. Skyrim е на 11 години и евентуално е към момента най-играната ни игра. Не виждам намаляване на тази наклонност. Така че когато се замислиш за тези неща си казваш: „ ОК, хората ще играят идващия Elder Scrolls десетилетие, две дори “, и това в действителност трансформира метода, по който планираш нещата през цялото време “, добавя той. По отношение на The Elder Scrolls 6 съответно, Хауърд разкрива любопитни неща от кухнята. Като да вземем за пример това, че първите концепции и съответни хрумвания за играта са пристигнали преди 2018.

Първото, което са създали тук е нахвърлянето на базисни хрумвания, концептуални рисунки и самото начало на играта – от кое място потегля играта, какво ще прави, къде би трябвало да се озове. След завършването на този стадий от работата, той и сътрудниците му се заемат с музиката.Ето образец с Elder Scrolls 6. Очертаваме мястото на действието, какъв ще е тона, какви ще са огромните характерности тук. Обсъждаме началото на играта, което имаме от много време към този момент. След това вършим музиката. И по този начин към този момент сме основали част от музиката за играта – това, което чувате в тийзъра, това беше направено през 2018. И продължихме да работим по нея “.От обясненията на Хауърд звучи по този начин като че ли Bethesda са минали ранните стадии от работата по TES6 и да се надяваме, че ще я забележим по-рано от предстоящото.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР