Bet365 е една от водещите световни онлайн хазартни групи. Букмейкърът

...
Bet365 е една от водещите световни онлайн хазартни групи. Букмейкърът
Коментари Харесай

Кои функции на bet365 го превръщат в топ букмейкър?

Bet365 е една от водещите международни онлайн хазартни групи.

Букмейкърът предлага голямо многообразие от благоприятни условия за спортни
залози, виртуални спортове, казино и покер игри. Това е една от аргументите броят на клиентите на компанията непрекъснато да се усилва. В идващия разбор ще ви представим някои от главните функционалности, които трансформират Bet365 в топ букмейкър.

Пряко предаване

На уеб страницата на компанията посредством опцията live stream, играчите могат да гледат онлайн желаните спортни събития или тези, на които са заложили. Най-голям интерес провокират мачовете от европейските футболни шампионати и шампионати. Най-големите събития в тениса, баскетбола и волейбола също притеглят огромна публика. Букмейкърът излъчва хиляди спортни срещи всяка година. Предаването онлайн на футболните мачове от дава отлична опция на потребителите да дефинират своята тактика и
залог. Важно изискване е, че с цел да можете да се възползвате от тази услуга, би трябвало да сте създали залог в онлайн платформата през последните 24 часа и да разполагате със средства в салдото си. За феновете на конни надбягвания има други условия. Те би трябвало да са създали дипломиран залог от най-малко 1 лев или подсигурен залог от 0,50 лв..

Залози онлайн

Букмейкърът Bet365 предлага на своите клиенти опция за
залагане онлайн на спортни събития. Платформата за онлайн залози е направена с съвременен дизайн и е лесна за прилагане. Играчите могат да създадат своите догатки за краен излаз, прецизен резултат, брой маркирани голове в мача и други варианти. В системата за залози онлайн, играчите с изключение на на футбол, могат да създадат своите залози и на баскетбол, волейбол, тенис, голф и други събития в света на спорта. Коефициентите на компанията пък са измежду най-конкурентните на пазара.

Създай
залог

Функцията „ Създай
залог “ е друга иновация измежду богатото портфолио на букмейкъра. Чрез нея може да се реализира прогноза единствено преди началото на събитието. При тази алтернатива играчите могат да комбинират няколко залога за едно събитие. Например на футболен мач, потребителят може да заложи по едно и също време за краен излаз, над 2,5 гола и двата отбора да отбележат или други прогнози. При основаването й тази алтернатива беше дейна само за футболните срещи, само че към този момент е налична и за други спортове заради огромния интерес на играчите.

Кеш навън

Сред нововъведенията, които бяха въведени от букмейкъра в онлайн залозите, е опцията за затваряне на
залог – кеш навън. Така играчите могат да затворят своя залог или да отдръпват част от него преди да е свършило събитието. Предимство за играчите е, че в случай че са заложили на губещ тим, куче или кон, могат да поправят грешката си. Тази функционалност дава опция за повече облаги и надзор върху загубите. Затварянето на залога е налично единствено при определени от букмейкъра срещи, както и комбинации сред тях. Това се случва по-често при залозите във футбола, тениса, баскетбола и конните надбягвания. За да се възползват от кеш навън, играчите би трябвало наложително да влязат в профила си. Самият бутон за кеш навън се намира в електронния фиш на играча. Има и плъзгач, посредством който може да се реализира отчасти затваряне и да се прибере определената сума. Останалата остава в играта.

Bet365 прелестно изненада своите клиенти и със друга функционалност – автоматизирано затваряне на залога. След изработен
залог, играчът може да настрои една сума за облага и в случай че бъде достигната, залогът се кеш аутва автоматизирано със сумата, която е избрана при настройката. По този метод, залагащият не е нужно да следи непрекъснато залога си. С допълненията към опцията кеш навън, компанията се стреми да усъвършенства платформата си и да даде повече благоприятни условия за облага на своите консуматори.

Статистика

Bet365 предлага на своите консуматори и статистически информации за доста спортни събития. Играчите могат да прочетат значима информация за спортовете футбол, баскетбол, волейбол, тенис, хокей на лед, ръгби и други. В раздел „ статистика “ на уеб страницата има данни и за по-малко известните спортове. Така играчите разполагат с цялата нужна информация, с цел да създадат по-успешни прогнози.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР