Best of Play е класацията за най-добрите приложения в екосистемата

...
Best of Play е класацията за най-добрите приложения в екосистемата
Коментари Харесай

Кои са топ приложенията в Google Play за 2022 г.

Best of Play е класацията за най-хубавите приложения в екосистемата на Android, която всяка в края на всяка година ни дава взор над най-популярните и сполучливи заглавия в платформата за приложения на Гугъл.

През ноември Гугъл пусна анкета, в която хиляди участници излъчиха най-хубавите заглавия в категорията “избор на потребителите ”, а в останалите категории компанията помества топ приложения, селектирани от чиновниците на Гугъл Play. 

За най-хубава игра съгласно потребителите, само че и съгласно редакторите на магазина за приложения, е , която оглави и класацията при игрите в App Store. 
 Снимка 597456
 

Базираният на изкуствен интелект генератор на красиви изображения  пък е селектиран от Гугъл за най-хубаво приложение, до момента в който най-вече потребителски гласове са отишли за обществената мрежа . 

Най-забавното приложение през 2022 година е , което ни разрешава още веднъж посредством ИИ да създадем видео на домашния ни любим, в което той пее и танцува. 

 пък е топ приложението за личностно развиване. 

То ни оказва помощ да следим и развиваме дихателните си практики, като добавя прекарванията ни с подобаваща музика, трептения и образни детайли. 
 Снимка 597457
 

Най-доброто приложение за смарт часовници е органайзерът , а при таблетите е приложението за основаване на личен фийд от съдържание . 

Топ изборът за Chromebook е програмата за музика , докато  сграбчва наградата за най-хубава игра за преносимите компютри на Гугъл.

За цялостния лист с всички определени приложения можем да посетим  на Гугъл, където можем да намерим и най-популярните заглавия при цифровите и аудио книгите. [**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР