Беше въпрос на време и очевидно моментът е дошъл. Според

...
Беше въпрос на време и очевидно моментът е дошъл. Според
Коментари Харесай

Меган Маркъл се мести в Лондон

Беше въпрос на време и явно моментът е пристигнал. Според Vanity Fair Меган Маркъл ще се реалокира да живее в Лондон в края на този месец. А това значи, че връзката ѝ с принц Хари е не просто сериозна, а напряко с вероятност за годеж и женитба.

Според източници на списанието Меган има намерение да замрази за известно време актьорската си кариера. 36-годишната звезда от Костюмари е предизвестила шефовете си, че ще напусне шоуто след последния сезон.

А с какво щяла да се занимава? Отговорът на Маркъл бил, че щяла да се посвети на благотворителна активност. Както към този момент казахме – годежът и сватбата са въпрос на време.

„ Двойка сме. Влюбени сме. Сигурна съм, че ще пристигна време, когато ще излезем и ще се представим публично като двойка, ще разкажем историите си, само че се надявам хората да схванат, че в този момент това си е нашето време. То си е единствено за нас двамата. И по тази причина е толкоз особено. Щастливи сме. Лично аз доста обичам огромните любовни истории “, сподели преди няколко месеца Меган в изявление за Vanity Fair.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР