Беше трудна година за Джовани Перниче, след като професионалният танцьор

...
Беше трудна година за Джовани Перниче, след като професионалният танцьор
Коментари Харесай

Знаци, че Джовани Перниче се оттегля от Strictly, тъй като мъжката звезда е последната, която се оплаква

Беше сложна година за Джовани Перниче, откакто професионалният танцьор Strictly беше ударен с голям брой обвинявания по отношение на техниките му на образование и държанието му на подготовки.

Смята се, че след това експертът е напуснал шоуто на BBC и отхвърли всевъзможни обвинявания за „ заплашително и обидно “ държание. Съвсем неотдавна Джовани получи още един удар, откакто съгласно известията мъжка звезда се причисли към трите женски звезди, които издадоха недоволства против италианския танцьор.

Така че не е изненадващо, че Джовани наподобява прави страхотни опити да се дистанцира от хитовото танцувално шоу на BBC, макар че съгласно известията шефовете на BBC са „ доста запалени “ да го задържат. Изтекла записка през май сподели, че името на Джовани не попада измежду тазгодишния лист с професионални танцьори, подхранвайки спекулациите за неговото овакантяване. Сега се споделя, че Джовани търси нови благоприятни условия на дребния екран след триумфа си в програмата си за пътешестване с другар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР