Беше страшно! Целият район беше отцепен. Отвсякъде долитаха хеликоптери. Така

...
Беше страшно! Целият район беше отцепен. Отвсякъде долитаха хеликоптери. Така
Коментари Харесай

Българка, живееща във Флорида, с покъртителни думи за ужаса!

„ Беше ужасно! Целият регион беше отцепен. Отвсякъде долитаха хеликоптери ”. Така българката Диана Форес, живееща в непосредствена непосредственост до учебното заведение, в което младеж умъртви 17 души, разказва обстановката след стрелбата, предава Нова телевизия.
Диана не крие, че случилото я е тормозило съществено, защото има намерение да запише и личната си щерка в същото образователно заведение.

БЛИЦ напомня, че 17 души бяха убити при пукотевица в учебно заведение във Флорида. Същият е броят и на ранените, които са настанени в болница.

Бивш ученик на гимназията е арестуван за всеобщото ликвидиране. Все още не е ясно кои са жертвите, само че се допуска, че множеството са деца.

Не са ясни и претекстовете на стрелеца, който беше задържан. Той бе разпознат като 19-годишният Никълъс Круз. Преди време бил изключен от гимназията дисциплинарно.

Смята се, че е задействал противопожарната система, с цел да изкара учениците в коридорите и да убие допустимо най-вече от тях. Бил е въоръжен с полуавтоматична карабина и носел няколко пълнителя.

След като му е оказана здравна помощ е предаден на полицията за разпит.

Поне няколко часа стотици родители чакаха да се срещнат с децата си, защото регионът беше отцепен. Много от тях се чували със синовете и дъщерите си единствено по телефона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР