Беше прекрасно да бъда заобиколен от други фашисти. Хора с

...
Беше прекрасно да бъда заобиколен от други фашисти. Хора с
Коментари Харесай

Ето ги фашистите - по г-н Копейкин

" Беше прелестно да бъда заобиколен от други " фашисти ". Хора с деца. Мирни хора. Хора, които са създали и вършат доста за България – бизнесмени, артисти, музиканти, лекари, обществени дейци. Хора със същите полезности на " фашистка сган ".

Много се надявам да се споделят още истории, с цел да може нашите управници да видят лицата на тези " фашисти ", от които ще освобождават България. "

Думите са на Васил Терзиев, който надали има потребност от показване - като един от основателите на " Телерик ", а препратката е ясна - спонтанното шествие пред Народното събрание в деня, в който така наречен нова коалиция от ГЕРБ, Движение за права и свободи, " ИТН " и " Възраждане " смъкна Никола Минчев от поста ръководител на Народното събрание. Хиляди излязоха тогава на площада за първи път не " срещу ", а " за " - цивилизационния избор на страната. Терзиев е измежду участниците в събитието.

В този ден водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов не посмя да си тръгне от постройката, само че в петък към този момент като да бе събрал храброст, с цел да громи от трибуната " фашистката сган ", взела участие в шествието.

Така Терзиев, един от най-успелите българи, наклеветен за " фашист ", взема решение да покаже лицата на съратниците си от площада предишния четвъртък, разказвайки за това що за " сган " е и Велизар Величков, един от основателите на Grabo.bg. На собствен ред Величков споделя що за " безспорен " фашист " е Христо Бояджиев - " един от създателите на " Тук-Там " (благотворителна организация от " фашисти " ) ", а Бояджиев поема топката и я подава към Христо Борисов - " един различен потвърден дегенерат ", сложил България на картата на нововъведенията (Payhawk).
Верижна реакция
Верижната реакция се популяризира във Фейсбук, а това, което създателите държат да подчертаят е: " Аз не стачкувам ПРОТИВ. Протестирам ЗА избрани полезности ".

" Борбата ни е против избран вид система. И за мен значимо и като общество да обръщаме полемиката и да търсим това, което ни сплотява, а не това което постоянно ни разединява ", разяснява пред Клуб Z Васил Терзиев.

" Ако имаха очи нашите политици, щеше да е хубаво да видят лицата на " дегенератите ". На тези, които са недоволни, че платените и/или глупави решения на хората вътре в Народното събрание са опит децата ни да бъдат обречени на безвремие и обърканост. Умишлено употребявам " опит " – за нас няма План Б и няма да се предадем. Няма да хванем самолета. Възможността за това постоянно е била пред нас, само че сме избрали да бъдем тук ", написа още съоснователят на " Телерик ".

Ето и верижните разкази за това що е то " фашистка сган " - по " господин Копейкин (по-неизвестен като господин Костадинов) ":





Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР