Беше предизвикателна седмица за кралските репортажи. Твърде много сме наясно,

...
Беше предизвикателна седмица за кралските репортажи. Твърде много сме наясно,
Коментари Харесай

Защо кралските особи се превърнаха в център на конспиративни теории

Беше предизвикателна седмица за кралските репортажи. Твърде доста сме наясно, че диалогът към английското кралско семейство е прекипял.
 
Общият дискурс за съответни членове на клана е естествен, само че през последните няколко дни видяхме злословия, клюки и в действителност диви тайни теории да заживеят собствен личен живот. Бърморенето се реалокира оттатък царството на кралските наблюдаващи в по-широките обществени медии, където полемиката за изчезналите кралски особи се развихри и не се управлява.
 
Неистовите спекулации произтичат от отсъствието на принц Уилям от значимо фамилно събиране във вторник. Очакваше се той да се причисли към кралица Камила, както и към своите чичовци, лели и братовчеди на възпоменателна работа за своя починал кръстник и някогашен крал на Гърция, Константин II, който умря предходната година.

Но до момента в който събитието започваше в параклиса " Свети Георги " в Уиндзор, кралските вътрешни лица разкриха, че принцът на Уелс се е отдръпнал заради персонален проблем. Уилям, сподели източник на CNN, се е обадил на гръцкото кралско семейство, с цел да ги уведоми за смяната на проектите си в последния миг.
 
Прескачането на събития нормално не провокира сходни теории, които са последвали. Върнете се две години обратно и просто нямаше да има същото равнище на онлайн спекулации, на което сме очевидци през последните дни.
 
Но мнозина са оставени обезпокоени от видимо безкрайната поредност от скорошни кралски премеждия и страхове за здравето. Смъртта на кралица Елизабет II, крал Чарлз III и Катрин, принцесата на Уелс, се разболяват скоро по-късно, както и фактът, че не сме виждали Кейт от Коледа, способстваха за спекулациите.
 
Серията от опустошителни удари беше в допълнение усложнена от неочакваната гибел на Томас Кингстън, брачният партньор на братовчедката на краля, лейди Габриела, на 45-годишна възраст. Разбира се, че неналичието на Уилям не е обвързвана с новината за гибелта на Кингстън, която е разкритa обществено в същия ден на мемориала на Константин.

Кралският източник нямаше да разбере какво тъкмо е попречило на Уилям да отиде на службата. Поради тази липса на изясненост хората свързват отсъствието му с отсъствието на брачната половинка му Кейт, която към момента е у дома и се възвръща от интервенция. Мнозина видяха скорошното завръщане на принца към кралските отговорности като сигнал, че прогнозата в семейството на Уелс се усъвършенства бързо.
 
Други допускат, че е трябвало да е елементарно за престолонаследника да се причисли към по-голямото си семейство в замъка Уиндзор, защото той живее единствено на към пет минути път с кола в Adelaide Cottage и защото трите му деца са били на учебно заведение, когато събитието се организира.
 
Ако ролята на монархията е наличие, последователност и единение, беше невероятна картина да се види по какъв начин кралското семейство влиза в параклиса без няколко основни висши лица измежду тях.
 
Струва си да се подчертае, че кралският източник ни сподели, че Кейт " продължава да се оправя добре " в своето възобновяване. И макар че в двореца беше ясно през цялото време, че възобновяване на принцесата на Уелс ще я откъсне от публични отговорности за няколко месеца след коремната й интервенция, хората към момента се пробват да запълнят празнините.

Дворецът Кенсингтън предприе необичаен ход на фона на спекулациите за местонахождението и здравето на Кейт, като представител сподели в четвъртък, че дворецът " е изяснил през януари периодите за възобновяване на принцесата и ние ще предоставим единствено обилни актуализации. Това управление остава в действие. "
 
Въпреки че Уилям не участва на възпоменателната работа във вторник, дневникът му не е изчистен от обществени събития и той се върна в деяние в четвъртък.

Дворецът се пробва да ни даде допустимо най-вече информация, без да компрометира здравната дискретност. Това е предизвикването на една вековна монархия, работеща в трансформиран пейзаж, където хората чакат информация незабавно. Не постоянно обществото е безчувствено, а по-скоро хората се интересуват и желаят да знаят за какво някой, който са привикнали да виждат, е липсващ от публичното полезрение.
 
Като общество сме привикнали да разполагаме с информация на една ръка разстояние и има инстинктивно предпочитание да запълним празнотата. Пример за задръстване на дупки в пропуските в знанията е най-добре показан в " The Crown " на Netflix. Първоначално се основаваше на исторически записи, само че с наближаването на сезоните към днешния ден сценаристите и продуцентите бяха принудени да драматизират моменти за задачите на разказването на историята.
 
Реалността е, че никой, с изключение на директно забърканите, не знае тъкмо за какво Уилям се отдръпна от това фамилно събитие или по какъв начин се усеща Кейт всеки ден.

Като кралски кореспонденти, ние се гордеем с обстоятелствата и точността. Един въпрос, който си зададохме, е: В кой миг се обръщаме към слуховете, без да усилваме дезинформацията и догатките? Докато желаеме да предоставим на обществеността отговори, ние също по този начин желаеме да сме чувствителни към обстоятелството, че в сърцето на кралската институция има човешки същества.

Последните развития подчертаха, че въпреки уелсците да са държавни чиновници, те също са хора, уязвими към същите битки, пред които всички сме изправени.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР