Беше правилен ход от страна на президента да забави преговорите

...
Беше правилен ход от страна на президента да забави преговорите
Коментари Харесай

Георги Самандов, "Български възход": Всяка механично сглобена коалиция ще доведе до катастрофален резултат

" Беше верен ход от страна на президента да забави договарянията - от самото съставяне на Народното събрание разговорът беше доста обострен, по-късно омекна. В последна сметка мисля, че разсъдъкът ще надделее ". Това разяснява в " Денят стартира " депутатът от " Български напредък " Георги Самандов.

Всяка една механично съединена коалиция води до пагубен резултат, по тази причина " Български напредък " считат, че би трябвало да се образуват работни групи от всяка една партия, с цел да се начертаят съществени политики.

" От основаването на нашата партия сме споделили, че се подготвени да приказваме с всички и да поддържаме смислени хрумвания, които да подобрят живот на българския жител, възстановяване на българската стопанска система. Бихме подкрепили всичко свястно, бихме говорили с всяка една политическа мощ, както и досега сме го правили, само че не непременно ", съобщи Георги Самандов.

Призова да не се пришпорват тезите за връчването на третия мандат и разяснява, че всяка една партия в Народното събрание би трябвало да е подготвена да го получи.

" Имаме червени линии и те са ползата на обществото и националният интерес. В такава среда да споделяме " с този или оня не си играя ", като някакви ядосани деца, е безусловно безотговорна. Държавата има потребност от ръководство и посока, която да се следва най-малко в средносрочен проект ".

Партийната стратегия на " Български напредък " е подготвена и скоро ще бъде оповестена на уеб страницата им, сподели депутатът. По думите му централите в Маришкия басейн няма да затворят.

" Никой не затваря нещо, което е евентуална облага от милиард и половина, което е задоволително сладкодумен факт на фона на 12-те евентуални милиарда, които ще дойдат по ПВУ. Също по този начин задължението за 40% понижаване на излъчванията не е единствено от Маришките централи, а изобщо като цяло и това нещо може да се създаде в елементи ", сподели Самандов.

Според него с тези пари може да се построи нова фотоволтаична централа на територията на мините. Самандов прикани служебния кабинет да спре да се крие зад мантрата, че токът за бита е на ниска цена и да огледа потребителската кошница, която е поскъпнала с 40%

Промените в Изборния кодекс не са в дневния ред на обществото, счита депутатът.

" Хартията се е потвърдила като нерешителен инструмент, на последните избори имаше към половин милион невалидни бюлетини, тъй че нямам какво повече да кажа по тази тематика ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР