Беше очаквано. Беше и логично. Биляна Йотовска за пореден път

...
Беше очаквано. Беше и логично. Биляна Йотовска за пореден път
Коментари Харесай

Биляна Йотовска със собствена спортна линия

Беше предстоящо. Беше и разумно. Биляна Йотовска за следващ път демонстрира, че се впуска в ново занятие и преди няколко седмици показа сбирка от спортни дрехи. Досега тя се занимаваше най-вече с подготовка за надпревари по фитнес и уговорките към шоуто The Secret Garden Show.

 Снимка 318276

Biliana Yotovska label сбъдва желанията ѝ от много време насам и се появява точно в този момент, тъй като този сезон надпревари няма да има. В момента Биляна не тренира двуразово, както нормално в предсъстезателна подготовка. Затова и през последните няколко месеца се посвещава напълно на работата на спортната си линия дрехи.

Признава, че през летните (почивни за всички) месеци е била доста заета, само че уговорките към стартирането на лейбъла не са ѝ били в тежест. " Хубаво е, когато човек работи за себе си и за личното си развиване в професионален проект. "

И макар че няма опит тъкмо в тази област, Биляна счита, че планът се получава по метода, по който го желае. Което не значи, че новото ѝ амплоа ще засенчи спортната ѝ кариера. " Вярвам, че когато всичко по производството " влезе в релси ", ще имам време и за надпреварите. "

 Снимка 318271

Biliana Yotovska label потегля с три сбирки в цялостен подбор - Ultimate Delicious, Pinkky-Winky и Energy Wave. И трите се появяват на бял свят за два месеца.

Как се чувствате като притежател на марка за дрехи?

Всичко за мен е ново - кройки, модели, дизайн, асортимент на платове... Започнах от нулата, само че считам, че се оправих добре. Научих се да нареждам дизайн - нещо, което за мен беше безусловно ново, макар че съм приключила Художествената академия. Тук всичко се прави на профилирани стратегии - същинско предизвикателство. Благодаря на Симона за помощта!

С кого разработихте спортната линия и марката?

Всички хрумвания са напълно мои - до най-малките елементи. За мъжката серия съм се съветвала с Митко (световният първенец по културизъм и брачен партньор на Йотовска, Димитър Димитров). За кройките на моделите са грижи една прелестна и надарена млада дама - Ани. По дизайна работя със Симона - тя дава отговор и за предпечатната подготовка на всички файлове и ми оказва помощ да осъществявам концепциите си.

 Снимка 318273

Щастлива съм да работя с превъзходен екип от експерти. Стиковахме се и самоуверено мога да кажа, че изненадите предстоят.

Бихте ли споделили повече за материите, употребявани в сбирката?

Моделите са направени от висококачествени материи, множеството от Италия - еко ликра, памучна и полиестерна вата, олекотени фитнес материи. Всички платове са със документ за качество.

Защо решихте да включите и детски продукти?

Колекциите ми включват и мъжки, и детски продукти. Дамските са ясни (смее се - бел. авт.). Искам да предложа цялостен аутфит, и за всички. Идеята ми е да облека цялото семейство - всички в един дизайн. Какво по-хубаво от това.

 Снимка 318272

Защо употребявате задграничен модел за представянето на сбирката?

С Лео Силва се познаваме от пет-шест години. Той е неповторим и друг, акробатничите му умения са на международно равнище. Малко експерти имат неговия отскок. А и желаех да предложа на публиката на Sofia Fashion Week едно по-различно дефиле. Когато то стартира, публиката се разбуди, заинтригувахме я, всички снимаха. Беше неповторимо...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР