Беше грешка да не дойдат на разговор, врагове сядат на

...
Беше грешка да не дойдат на разговор, врагове сядат на
Коментари Харесай

Даниел Митов: Беше грешка да не дойдат на разговор, врагове сядат на една маса

Беше неточност да не дойдат на диалог, врагове сядат на една маса и си приказват, опитахме се да реализираме консенсус. Те или се готвят за избори незабавно, или демонстрират политическа незрялост. Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия препоръчаният за министър председател от ГЕРБ Даниел Митов във връзка отношението на другите партии в Народното събрание по отношение на ГЕРБ.

" Не би трябвало да хвърляме камъни един върху различен. Като виждам какво се случва в Народното събрание, ми става тъжно. Вместо да дебатираме здравна рецесия, икономическите ограничения след следствията от пандемията, ние се занимаваме с Изборния кодекс. Гласуване по пощата, което няма по какъв начин да се случи механически ", добави Даниел Митов.

По думите му, с цел да се вкара електронно гласоподаване би трябвало да се покрият доста критерии и няма метод в тези месеци това да стане.

" Винаги има късмет, ние бяхме длъжни пред гласоподавателите си, в името на това да има постоянен кабинет и ръководство на страната в сложен за нея миг. Бяхме длъжни да предложим кабинет ", разяснява Даниел Митов.

По думите му посланието " Даниел Митов министър председател " има няколко направления - ясна поръчка за проевропейско и проатлантическо позициониране.

" Беше жест от страна на Борисов, той отстъпи настрана и сподели воля да даде опция за диалози в различен формат. Това, което ни интересува е страната да има устойчиво държавно управление и българската народна власт да действа, да отговорим на упованията на близо милион български гласоподаватели ", добави Даниел Митов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР