Беше една година изпълнена с предизвикателства, имаше трудности, оставям 2018

...
Беше една година изпълнена с предизвикателства, имаше трудности, оставям 2018
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Атлетът в мен взима превес пред ръководителя

Беше една година изпълнена с провокации, имаше компликации, оставям 2018 с голяма усмивка. Такава равносметка направи лекоатлетката ни Ивет Лалова по.

Тя не скри и някои разочарования: „Превъзмогнах мъчно травмата на Европейското, само че си взех поука, с цел да сведа до най-малко нещата, които се случват при всеки спортист“.

При мен постоянно надвиват позитивните страсти, с усмивка означи Ивет. Най-силният ми сезон е на 200 метра. Ще не преставам напред, добави най-хубавата българска спринтьорка.

„Атлетът в мен взима превес пред ръководителя в моя клуб. Децата в клуба са най-голямата ми мотивация, вместо това да ме откаже от спорта и да потегли по различен път, ме стимулира да покажа на децата каква мога да бъда посредством олимпиадите. Използвам мотивацията, с цел да съм по-добра в техните очи. Искам да ги науча, че спортът е здраве и е значима част от живот на всеки човек“, уточни Лалова.

Аз съм оптимист за леката ни атлетика. Трябва да популяризираме нашия обичан спорт, бе безапелационна тя.

Ролята на фамилията е главно за цялата ми кариера и за всичко, което върша, няма по какъв начин без поддръжка. Важно е да знаеш, че не си самичък, а не непрекъснато да те възхваляват и да ти повтарят, че всичко е елементарно, разяснява още лекоатлетката ни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР