Бесарабската българка Лилия посрещна един от най-емоционалните си рождени дни

...
Бесарабската българка Лилия посрещна един от най-емоционалните си рождени дни
Коментари Харесай

Лилия от Фермата получи изненада от близките си

Бесарабската българка Лилия посрещна един от най-емоционалните си рождени дни в предаването „ Фермата “.

Тя получи торта-изненада от съфермерите си, а екипът на продукцията я трогна до сълзи със особено прочувствено видео.

Лилия и останалите участници в шоуто изгледаха няколкоминутно клипче, в което фамилията на славея на „ Фермата “ й честити празника и й насочи благи пожелания. Фактът, че брюнетката не се е виждала с околните си към този момент от много време, съумя да я разчуства. Тя не се сдържа и заплака, до момента в който гледаше майка си и сестра си.

„ Много те обичаме, имаш доста здраве от всички – от татко ти, от бабите ти. Желаем ти всичко най-хубаво, да си здрава и щастлива “, бяха думите, които най-вече трогнаха Лилия и те бяха отправени от майка й.

Лилия е от село Городне, Украйна. Тя е певица и притежател на премията „ Златният глас на Бесарабия “. Въпреки че е звезда в родината си, любовта към България я връща у нас и тя се надява, че точно тук ще изживее живота си. Административни трудности обаче и до през днешния ден са главната спънка да получи по този начин мечтаното българско поданство.

С присъединяване си във „ Фермата “, Лилия желае да запознае феновете с бесарабските българи и да възвърне на сънародниците ни по този начин нужните национализъм и родолюбие, които в нейните очи тук от ден на ден липсват.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР