Бесарабската българка Ирина Карабджак от Ергенът бе спрягана за сигурна

...
Бесарабската българка Ирина Карабджак от Ергенът бе спрягана за сигурна
Коментари Харесай

"Глупачката никога не може да бъде красавица": Ирина Карабаджак от "Ергенът" със силно послание

Бесарабската българка Ирина Карабджак от " Ергенът " бе спрягана за сигурна победителка във втори сезон на шоуто, само че наподобява, че всичко е единствено слух.

На този стадий Ирина не демонстрира съществено присъединяване и непосредственост с Евгени Генчев, само че шоуто занапред се развива. Мацката не взе участие в кавги и не заема безапелационна страна в двата завършени лагери - тези към Пам и Габи.

Виж още: Сицилия за двама: Джулката сподели дупето след раждането 

Красавицата обаче показа много любопитен пост в Instagram, в който написа за красивите, само че глупави и празни девойки. " В женската, високата, чистата хубост сигурно има разум. Глупавата хубост не е хубост. Погледнете глупавата хубавица, вгледайте се надълбоко във всяка линия на лицето й, в усмивката й, погледнете - хубостта й последователно ще се трансформира в поразителна грозотия ", написа Ирина и продължава:

" Красотата, допълнена с разум, е невероятна мощ, тя движи света, тя изпълва историята, гради съдби; тя участва, очевидно или прикрито, във всяко събитие... Красотата и изяществото е тип олицетворение на мозъка. От това глупачката в никакъв случай не може да бъде хубавица, а неприятно изглеждаща, само че умната жена постоянно свети с хубост. ", написа още новоизлюпената риалити звезда.

Виж още: Задава се бебе №4: Светлана Гущерова е подготвена за още едно дете 

Какво са предизвикали тези мисли, не е ясно. Някои от почитателите на Ирина подозират, че това е елегантна рецензия към Габриела Бланко и нейната компания от приятелки в " Ергенът ", само че това са единствено и само празни догатки.

 

 

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР