Берое свали на земят летящия Локомотив Пловдив като го удари

...
Берое свали на земят летящия Локомотив Пловдив като го удари
Коментари Харесай

Берое свали на земята летящото Локо

Берое смъкна на земят летящия Локомотив Пловдив като го удари с 2:1 и то на Лаута!

Старозагорци нямаха победа в цели седем следващи мача, само че унижиха водача във краткотрайното класиране и сложиха под подозрение даличерно-белите са толкоз положителни или птиче не им е било кацнало на рамото.

Вини Трибуле и Сантяго Годой дадоха преднина на зелените още в първата част, а в продължението на срещата капитанът на смърфовете Димитър Илиев вкара почетния гол.

Така Локомотив продължи отрицателната си серия и към този момент не познава усета на успеха в четвърти следващ мача.

Въпреки провалянето обаче, към този момент Локомотив Пловдив остава водач във краткотрайното нареждане, само че може да бъде преместен от първата позиция, в случай че преследвачът Черно море се наложи на Левски в София.

„ Време е да слезем на земята. Но още сме водачи “, бе късият коментар на старшията на черно-белите Александър Томаш.

Локомотив доминираше през първата четвърт, когато в 29-ата пристигна изненадващо пронизване от гостите.

След центриране от ъглов удар, защитата се пропука при изчистването на топката. Тя попадна в Трибуле, който от няколко метра нямаше никакви проблеми да опъне мрежата на Хоркаш.

Джовани имаше страхотна опция да изравни в 39-ата минута, само че техничният му удар рикошира в защитник на гостите и излезе в ъглов удар.

Няколко минути преди почивката Берое стигна до втори гол посредством Сантяго Годой, който обаче в началото бе анулиран.

Вини Трибуле се оправи доста добре с защитник на домакините отляво по нападението на Берое и центрира паралелно на голлинията.

Годой изпревари индивида, който отговаряше за него във вратарското поле и от няколко метра не остави шансове на Хоркаш. Страничният рефер обаче алармира за засада.

Последва дълъг обзор на обстановката благодарение на ВАР, като в последна сметка телевизионните повторения демонстрираха, че Годой е бил в постоянна позиция и голът на гостите бе зачетен.

В 59-ата минута Петър Андреев проби доста добре отдясно, нахлу в наказателното поле и центрира остро към Димитър Илиев. Нападателят стреля с глава, само че прати топката над вратата.

Точно 10 минути по-късно Берое бе доста покрай това да направи резултата типичен.

След офанзива отляво, топката бе центрирана в наказателното поле, където футболист на гостите я прескочи, предоставяйки я на непокрития Енцо Ойос. Играчът на Берое стреля без закъснение, пращайки топката на сантиметри над напречната греда.

В продължението на срещата защитата на старозагорци се пропука и Димитър Илиев понижи пасива на домакините.

Георги Минчев смъкна с глава към тарана, който стреля тъкмо за 1:2.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР