Берое ще смени курса за новия сезон, пише Тема Спорт.

...
Берое ще смени курса за новия сезон, пише Тема Спорт.
Коментари Харесай

Берое сменя курса: Ще разчита основно на българи за новия сезон

Берое ще смени курса за новия сезон, написа " Тема Спорт ".

Заралии ще разчитат главно на български играчи, като се откажат от огромен брой от чужденците.

На много от тях им изтичат договорите след края на сезона и надали ще бъдат продължени. Над 10 са играчите, които имат договори с Берое до юни, след което стават свободни сътрудници.

Единствените преподписали на този стадий са Иван Минчев и Александър Цветков. Подобен ход на побългаряване преди година предприе Арда и се видя, че това донесе триумфи на кърджалийци, които гонят тройката и са на край за купата.

За задачата в Стара Загора към този момент са почнали дейности по връщането на свои футболисти, които са във Втора и Трета лига.

От Янтра Габрово ще бъдат отзовани вратарят Иван Гошев и Стоян Иванов. От Черноморец Бургас ще се върне Валентин Иванов.

Спортният шеф Валентин Грудев към този момент призна за подписан прелиминарен контракт с капитана на Царско село Реян Даскалов. Наскоро от Локомотив София бе притеглен някогашният юношески национал Илиян Стефанов.

Възможно е под Аязмото да настъпят и по-радикални промени, като всичко зависи от спонсора на клуба. Не е изключено краткотрайният треньорски екип, който бе разгласен - Петър Колев, Ивко Ганчев и Слави Жеков, да остане и за непрекъснато.

Всичко зависи от резултатите, които ще реализиран до лятото, до когато сигурно ще водят Берое. В щаба остава и кондиционният експерт Пламен Липенски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР