Берое пристигна в Турция, където днес започна втората част от

...
Берое пристигна в Турция, където днес започна втората част от
Коментари Харесай

Берое с първа тренировка в Турция, пусна и виртуални билети за петте си контроли

Берое дойде в Турция, където през днешния ден стартира втората част от своята зимна подготовка, потвърдиха от клуба.  Отборът пътува в продължение на 8 мача от Стара Загора до Алания, след което се настани в хотел „ Селене “, който се намира в регион Авсалар.

„ Зелените “ направиха първа подготовка на турска земя, която беше най-вече тонизираща. Във вторник старозагорци ще упражняват двуразово, а детайлности за първата контролна среща, която ще се играе на 18 януари, ще бъдат оповестени в допълнение.

Клубът пусна в продажба и виртуални билети за петте контролни срещи на отбора на лагера в Турция. По този метод всеки искащ ще има опция да подкрепи финансово и морално своя обичан тим.

Ето какво написаха старозагорци:

Виртуалните билети за първия дуел против украинския Полися в сряда (18 януари) към този момент са в продажба и всеки искащ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн. Цената на билета е 5 лв. и няма ограничавания в закупената численост.

След изиграването на петте срещи от лагера Берое ще провежда лотария измежду всички, които са закупили виртуален билет, а премията е фланелка на обичания тим с подпис от старши треньора на отбора Николай Киров.

Благодарим на всички, които оказват помощ и ще подкрепят обичания тим!



Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР