Берое и ЦСКА не се победиха и завършиха 0:0 на

...
Берое и ЦСКА не се победиха и завършиха 0:0 на
Коментари Харесай

Берое спря победния ход на ЦСКА в Първа лига

Берое и ЦСКА не се победиха и приключиха 0:0 на стадион " Берое " в Стара Загора.

Двубоят от 12-тия кръг на Първа Лига предложи доста здрава борба, която измести футболните достолепия. " Армейците " съвсем не съумяха да застрашат вратата на домакините, до момента в който Гусатво Бусато се трансформира в воин за " алените ".
 Снимка 551265
Източник:

Двата отбора изиграха равностойно първо полувреме и разумно се прибраха на отмора при нулево тъждество. В 16-та минута Феде Варела показва страхотния си извеждащ пас, разсече защитата на Берое и Жорди Кайседо излезе на стрелкова позиция, само че еквадорецът не откри добре топката и я прати в навън.

Малко по-късно домакините сътвориха най-хубавото си състояние през първата част. Мартин Камбуров получи топката в наказателното поле и я насочи в долния ляв ъгъл, само че Бусато се оправи ослепително и отрази. В тази обстановка стражът на " армейците " потвърди за какво е считан за един от най-хубавите вратари в Първа лига.
 Берое - ЦСКА, (вижте тук развоя на срещата по минути) онлайн
Берое - ЦСКА, (вижте тук развоя на срещата по минути)

Срещата стартира в 19:00 часа

През втората част двата тима още веднъж се захапаха крепко, само че чистите положения липсваха. В самия завършек на мача Густаво Бусато блесна с нови две спасявания и избави точката за своите.
 Снимка 551266
Източник:

По този метод ЦСКА остава без загуба в Първа лига, само че изостава на точка от Лудогорец. Берое пък се събра 17 точки и остава на 6-то място в класирането.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР