Бермудският триъгълник е регион в западната част на северния Атлантически

...
Бермудският триъгълник е регион в западната част на северния Атлантически
Коментари Харесай

Обяснение на Бермудския триъгълник в индийски текстове

Бермудският триъгълник е район в западната част на северния Атлантически океан. Мястото е известно с многочислените безследни изгубвания, случили се при мистериозни условия. Въпреки че съгласно военноморските сили на Съединени американски щати Бермудският триъгълник не съществува, той е обект на съществени подозрения по отношение на паранормални феномени и извънземно наличие.

Много хора считат, че на дъното на океана се крие пирамида, която като магнит притегля всевъзможни обекти към себе си. От към 500 години в Бермдудския триъгълник се случват странни и необясними неща.

Индийската връзка

В Брахманда Пурана, написана преди повече от 5000 години, и Ригведа, написана преди повече от 3000 години, ясно се споделя, че планетата Марс произлиза от Земята.

 earth_mars_formation

„ Когато Земята роди Марс и Марс се отдели от майка си, бедрото на Земята беше засегнато и тя не можеше да резервира равновесие (въртенето към оста). За да спрат това, божествените доктори изсипали желязо в триъгълната рана и това възвърнало салдото на Земята. “

Триъгълната рана, запълнена с желязо, се трансформирала в това, което през днешния ден назоваваме Бермудски триъгълник.

Обяснение на Бермудския триъгълник в Атарваведа

В Атарваведа се срещат описанията на няколко скъпоценни камъка. Един от тях е наименуван Дарбха. Той имал опцията да прекъсва електромагнитни талази, сходно на дребна неутронна звезда с голяма компактност. По този метод Дарбха има необикновено огромно гравитационно привличане, комбинирано с високоенергийните електромагнитни талази, предавани от вътрешността му, които евентуално са резултат от нуклеарни реакции. Този драгоценен камък можел да бъде доста мощно оръжие, което да бъде употребявано и във вода.

Високоразвита цивилизация живее на дъното на океана?

Извънземните бранители

В древността Марс е претърпял нуклеарни гърмежи

Свойствата на Дарбха, измежду които мощното гравитационно поле и високоенергийните лъчи, изцяло пасват като пояснение на аномалиите, които се случват в Бермудския триъгълник.

 mars_kuja

 

Марс във ведическата астрология

 

Във ведическата астрология Марс е с червен цвят, сходно на това, което виждаме от фотосите на марсоходите. Според учението на алената планета има и вода – това също към този момент е потвърдено от НАСА. Корал – скъпоценният камък, който се свързва с Марс, също е червен на цвят и се среща единствено под вода.

Интересното е, че признакът на Марс е накривен триъгълник. Това значи, че алената планета се явява братска на всички хора на Земята.

Във ведическата астрология Марс управлява дава отговор за всички човешки занимания свързани със земята –  най-вече недвижими парцели и земеделие.

Ancient Explorers

Източник: drevnite.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР