Берлинската група Birddogs представя парчето си VW Bus като почит

...
Берлинската група Birddogs представя парчето си VW Bus като почит
Коментари Харесай

VW Bus вече със собствен химн - видео

Берлинската група Birddogs показва парчето си " VW Bus " като респект към паметното транспортно средство. Групата ще извърши песента онлайн за първи път на VW Bus Festival от 23 до 25 юни 2023 година в изложбения център Хановер. Песента е ода на всичко, което " Bulli " е знак от десетилетия: независимост, дух на премеждие и нетрадиционен метод на живот.

„ Хей, по кое време ще тръгваме със остарял VW бус? “ - Текстът и мелодията на „ VW-Bus “ възпламеняват духа на именития „ Bullis “ и канят слушателя на странствуване, цялостно със мемоари, обич, другарство и страст на равнодушие.

„ Автобусът VW има магия, която събира хората за незабравими прекарвания от 50-те години на предишния век “ - изяснява Феликс Франке, вокалист на Birddogs - „ С нашата ария желаеме да осезаем тази магия и да достигнем до сърцата на нашите слушатели с това несъмнено чувство за странствуване. “



Те сами са написали и извършват " VW-Bus ", тъй като групата даже пътува с рейс VW. Специалното при тях бусчето може да бъде превърнато в сцена единствено с няколко елементарни стъпки. Идеята се роди по време на пандемията от Корона, когато местата и сцените за събития бяха затворени и групата бързо построи лична сцена, с цел да осъществя най-малко няколко спонтанни осъществявания.

Между групи и солови реализатори като Zoe Wees, the Fantastischen Vier, Rea Garvey или Bosse, Birddogs ще изпълнят със своя Bulli на сцената на VW Bus Festival в изложбените площи на Хановер. Песента " VW-Bus " към този момент е налична за стрийминг и изтегляне във всички известни музикални платформи. Официално видео е пуснато при започване на фестивала на 23 юни 2023 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР