Берлин затяга мерките срещу COVID-19. Жителите на германската столица ще

...
Берлин затяга мерките срещу COVID-19. Жителите на германската столица ще
Коментари Харесай

Затягат мерките в Берлин - в някои магазини ще се влиза само с отрицателен тест за COVID-19

Берлин стяга ограниченията против COVID-19. Жителите на немската столица ще би трябвало да покажат негативен тест за, с цел да могат да влязат в множеството магазини за търговия на дребно от идната седмица, съобщи ДПА. Супермаркетите, аптеките и дрогериите са освободени от условието, което влиза в действие в сряда, заяви кметът на града Михел Мюлер през вчерашния ден.
Според водещ консултант на канцлера Ангела Меркел Германия би трябвало да понижи броя на инфекциите през идващите седмици или рискува да се появят нови разновидности на вируса, устойчиви на имунизациите.
 Берлин вкара наложително носене на маски в автомобила Берлин вкара наложително носене на маски в автомобила
Управата на Берлин прегледа през днешния ден нови правила за прекъсване разпространяването на ковид в немската столица. В бъдеще всички спът...
" Ние сме в най-опасната фаза на пандемията. Ако броят на инфектираните още веднъж скочи внезапно, има възходяща заплаха идната разновидност на вируса да стане резистентна на ваксина. Тогава ще ни трябват нови препарати за имунизация и ще би трябвало да стартираме целия развой изначало ", съобщи началникът на кабинета на канцлера Хелге Браун в изявление за в. " Билд ам зонтаг ". Според него в районите, в които броят на случаите на 100 000 души през последните седем дни е над 100, са нужни спомагателни ограничавания като вечерен час. Браун чака обстановката да се усъвършенства през май, с помощта на резултата от имунизацията и стоплянето на времето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР