Bentley вече може да се похвали с нов флагман. Това

...
Bentley вече може да се похвали с нов флагман. Това
Коментари Харесай

Bentayga Extended Wheelbase : Новият флагман на Bentley

Bentley към този момент може да се похвали с нов флагман. Това е специфичната дълга версия Bentayga Extended Wheelbase, която идва с спомагателни съвсем 20 сантиметра в съпоставяне със общоприетата версия на първокласния SUV модел.

Bentley Bentayga Extended Wheelbase е със 180 мм по-дълга от главния модел, като екипът на именитата компания е употребявал това преимущество, с цел да сътвори допустимо най-хубавата конюнктура за пътешестване в модерното автомобилостроене. Основен акцент в интериора на колата са новите и пионерни за промишлеността Bentley Airline седалки, за които от марката разясняват, че са най-модерните и високотехнологични седалки, които в миналото са били вграждани в автомобил. Новият артикул на компанията ще предложи опция за приспособяване по 22 точки/направления и ще разполага с неповторима за автомобилната промишленост автоматизирана климатизация.

Bentley Bentayga Extended Wheelbase, първите доставки на което ще бъдат осъществени през последното тримесечие на тази година, е създадено в три съществени версии на настройка на седалките- четири- и петместна, както и нова 4+1.

Иновативно е и решението Bentley Diamond Illumination, което съставлява система за косвено осветяване на интериора през перфорирана и ръчно завършена кожена тапицерия.



Bentayga Extended Wheelbase дава обещание да предложи невиждана все още при марката опция за персонализация, като от Bentley показват, че вероятните характерни конфигурации са 24 милиарда Всяка една от тях ще бъде изработвана ръчно, допълват от именитата компания.

От Bentley разясняват, че във връзка с динамичността, дългата версия на Bentayga, която доближава дължина от 5322 мм, ще бъде сравнима с тази на Bentayga V8, като главен фактор тук е системата за ръководство на задните колела, която подсигурява усъвършенствана маневреност и непоклатимост.

По отношение на задвижването, Bentayga Extended Wheelbase е оборудвана с четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор с максималан мощ от 550 конски сили и оптимален въртящ миг от 770 Нм. Максималната скорост на придвижване на автомобила е 290 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за 4.6 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР