Bentley обяви, че по време на тазгодишното издание на Bentley Drivers

...
Bentley обяви, че по време на тазгодишното
издание на Bentley Drivers
Коментари Харесай

Bentley събра 1321 автомобила за нов рекорд

Bentley разгласи, че по време на тазгодишното издание на Bentley Drivers Club Annual Rally, провело се на Salon Privé Concours d’Elégance, е бил подложен нов рекорд за най-вече коли на марката, събрани на едно място.

Новото най-хубаво достижение, в което са били взели участие както съвременни, по този начин и класически представители на Bentley, е 1321 автомобила.

Посетителите на тематичното събитие са имали опция да се срещнат отблизf както с най-старата кола на марката- EXP2, редица исторически значими модели, актуални представители като Continental GT, Flying Spur, Bentayga и Mulsanne, по този начин и с най-новата нейна концептуална разработка- , която легендарната компания показа на 10 юли тази година.

"Гледката на повече от 1000 събрани на едно място 1000 Bentley-та беше наистина изключителна и изцяло несравнимо изживяване в нашата история ", коментира Адриан Холмарк, ръководител и изпълнитилен шеф на Bentley. "Благодарен съм на уредниците на Salon Privé за това, че направиха тазгодишното събитие един невероятен празник за Bentley ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР