Bentley Motors обяви, че компанията е стартирала серийното производство на

...
Bentley Motors обяви, че компанията е стартирала серийното производство на
Коментари Харесай

BENTLEY стартира производството на дългата BENTAYGA

Bentley Motors разгласи, че компанията е стартирала серийното произвеждане на дългата версия- Extended Wheelbase, на флагмана си BENTAYGA, за която от именитата марка споделят, че образува 40% от продажбите на първокласното SUV от момента на анонсирането си през май тази година.

Bentayga Extended Wheelbase, което предлага интериор в три съществени конфигурации- четири- и петместна, както и нова 4+1, е със 180 мм по-дълга от общоприетата версия на модела, като екипът на именитата компания е употребявал това преимущество, с цел да сътвори допустимо най-хубавата конюнктура за пътешестване в модерното автомобилостроене.

Основен акцент в интериора на колата са новите и пионерни за промишлеността Bentley Airline седалки, за които от марката разясняват, че са най-модерните и високотехнологични седалки, които в миналото са били вграждани в автомобил. Новият артикул на компанията ще предложи опция за приспособяване по 22 точки/направления и ще разполага с неповторима за автомобилната промишленост автоматизирана климатизация.

По отношение на задвижването, е оборудвана с четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор с максималан мощ от 550 конски сили и оптимален въртящ миг от 770 Нм. Максималната скорост на придвижване на автомобила е 290 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за 4.6 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР