Бенфика разгроми Витория (Гимараеш) с 5:1 и увеличи аванса си

...
Бенфика разгроми Витория (Гимараеш) с 5:1 и увеличи аванса си
Коментари Харесай

Бенфика срази пореден съперник

Бенфика разгроми Витория (Гимараеш) с 5:1 и усили задатъка си на върха в португалското състезание на 11 точки преди утрешните мачове от 25-ия кръг. Отборът на Роджер Шмит не показаникаква благосклонност към една от приятните изненади на сезона и записа седма поредна победа във всички шампионати. 

На почивката резултатът беше 3:0 след две попадения на Жоао Марио и едно на Гонсало Рамош. Двамата са и водачи в листата на стрелците в Лига Португал, надлежно със 17 и 16 гола. В средата на втората част Даниел Силва от гостите си вкара автогол, преди Андрензиньо да понижи на 1:4. Точка на разногласието постави Антонио Силва в 89-ата минута. 

В останалите мачове в събота Визела се наложи с 1:0 над Портимонензе, Шавеш победи с 2:0 като посетител Ещорил, а Арука и Пасош Ферейра приключиха 1:1. Днес е дербито сред Брага и Порто. " Драконите " имат задатък от 2 точки пред отбора на Артур Жорже. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР