Бенфика направи голяма крачка към място на полуфиналите в Лига

...
Бенфика направи голяма крачка към място на полуфиналите в Лига
Коментари Харесай

Новото португалско бижу доближи Бенфика до полуфинала

Бенфика направи огромна крачка към място на полуфиналите в Лига Европа, откакто на собствен терен надделя Айнтрахт (Франкфурт) с 4:2. Вечерта ще бъде паметна за младия състезател на домакините Жоао Феликс, който към този момент е спряган за някои от европейските грандове. Днес вкара три гола и подаде за още един. Лисабонските “орли” се възползваха и от обстоятелството, че от 20-ата минута бяха с човек повече след непосредствено изпъждане на Еван Ндика за нарушаване за дузпа, от която 19-годишният Феликс осъществя за 1:0. После гостите изравниха, само че второ попадение на Феликс донесе преднина за Бенфика на почивката.

Тимът от “Луж” изпрати противника в нокдаун с два бързи гола при започване на второто полувреме, само че въпреки всичко в оставащото време - даже с понижен състав - Айнтрахт откри сили да върне едно попадение и да запази възможностите си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Лига Европа 1/4 кръг, четвъртък 11 април  Бенфика 4:2краен резулат  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР